Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 9/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: Botech Piko 600 HD Plus V2.77 20.02.2019 Yazýlýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Digiulama Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Günaydýn . Bu sabah sörfçü sörfçülerinin durumu
    Fransýz paketi ... Neredeyse okuma yazma bilmeyen kanallarýn çekirdeði tamamlandý ve kalan çok az þey var ve önemli olan istikrar.
    Movestar ve Sakai Germani
    , çeþitli kanallar için her zamanki kararlýlýðý ve yüksek kaliteli
    Hispasat ile birlikte, göz kanalýnýn istediði de dahil olmak üzere, Portekiz sporlarý ve Belçikalý bir paketiyle , açýk kanallar Sefra Plus ile hemen hemen aynýdýr . Ýzlemek için.
    Mutlu günler

son yazýlan yöneticiden yazý
    önceden izleyipte kapanan kanallar geri geldi diyor tabi biz sadece kafayý beinsporlara taktýðýmýzdan görmüyoruz hispasat olan arkadaþlar kapanan kanallar varsa onlarý deneyebilir mesala donma kasma varmý die
    Bu bilgiler nereden alýntý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cýhaz gayet guzel bence.iþimi goruyor.yalnýzca astra 19 ýzlýyorum.tek sýkýntý hava delýklerý altta kalýyor yazýn çok ýsýnabýlýr bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cevo35 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cýhaz gayet guzel bence.iþimi goruyor.yalnýzca astra 19 ýzlýyorum.tek sýkýntý hava delýklerý altta kalýyor yazýn çok ýsýnabýlýr bence
    Cihazý ters veya dik koy

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Cihazý ters veya dik koy
    iyi fikir.teþekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bugün max kanallarý açýktý.arkadaþým problemsiz izlemiþ.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dün maxlar gelmiþti. An itibariyle 2-3 de açýk. Muhtemelen 1 de açýktýr.

Kapsama alaný nedeniyle ben 1'e bakamýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cevo35 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    izlemýyorum.senýn acýklamalarýný okudumda bir ihtimal belki gelir.bizimki umut
    sk larýn gelmesi funcama hayal gibi birþey zaten sky sinema ve spor dazn üzerinde çalýþmalar devam ediyor kýrýmýzý yanýyor ama donmalar var onlarý açcaz diyorlar rmc canal+ sinema spor vs dazn okudugum aklýmda kalan yani sonsuza kadar açmak için çalýþmalar devam ediyor deniliyor gökyüzü yazdýklarý sky paketi için
    benim 16e den umudum yok her kanalý fancam a vermicekler zaten sýnýrlý diyor forever satýcýlarý biz ürün satamýyoruz diyorlar sýnýrlayýn kanallarý yazýlýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þuan için funcamda Csat çok iyi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Funcamda sky almanya açýlmýyor ama cccamda sky almanya ful açýlýyor
    Konu Baldemir tarafýndan (15-04-2019 Saat 01:05 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim için o kadar önemli deðil beinler olsa yeter hesabý millet hem cccama para vermek istemiyor ve daha çok kanal izlemek istiyor almanlar onun için forevera yönlendiriliyor
    takým bir hafta kapattý beinleri AMA dün bir sn bile donma olmadan izlendi þimdi osn ye geçtiler ordada nerdeyse yarýsýný açtýlar kanallarýn

Sayfa 9/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri