Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Botech Piko 600 HD Plus V2.77 20.02.2019 Yazýlýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baldemir usta emeðine saðlýk konuyu çok güzel anlatmýþsýn bu cihazlarý çoktan beridir satýyordum ve þu an güncel yazýlým gelip çalýþtýrýlmalarý çok iyi oldu ben hem müþterilerime tavsiye ediyorum hemde evde kendim kullanýyorum ayrýca görüntü kalitesi,de oldukça iyi yanlýz arkadaþlara bir tavsiyede bulunayým usb,den baðlamak için kaliteli wifi anten alsýnlar ne yalan söyleyeyim bildiðimiz kaliteli büyük cihazlara 5 basar içindeki serveri ve emuyla stabil çalýþýyor yapanlarýn eline emeðine saðlýk.
    not:serverdeki açýlan kanallar içinde *****lar var dikkat etsinler herkesin içinde açýp mahçup duruma düþmesinler zaten kanala geldiðinizde önce þifre soruyor þifre ise :0000,dýr herkese iyi seyirler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cccaam ý bir türlü kayýt edemedim .yeþil tuþla baðlan diyip port no vs. giriyorum 6 tane denedim yok. hep url ve diger giriþ yaptýðým portlarda****** yýldýz iþareti var ve baðlanmýyor.çalýnmasýn diyemi yýldýz oluyor bilmiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Buna satýrýný gir usb ye at kumandadan usb tuþuna bas bunu cihazýna yukle yazýlým yukler gibi baþarýlý diyince server ayarlarýndan bak ilk satýra ekler
    Konu Digiulama tarafýndan (19-03-2019 Saat 21:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustad turksat ýle ýlgýlý gelýþme varmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tandberg ***ler gidip gelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Digiulama Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Buna satýrýný gir usb ye at kumandadan usb tuþuna bas bunu cihazýna yukle yazýlým yukler gibi baþarýlý diyince server ayarlarýndan bak ilk satýra ekler
    teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu yazýlým yüklü cihazda biss menüsüne ulaþamýyorum.þifreli kanal üzerinde page+ tuþuna bastýðýmda biss menüsü gelmiyor.ayrýca menü-kurulum da kod düzenleme menüsü yok.
    Konu zaltun tarafýndan (23-03-2019 Saat 01:06 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Audi 000 yap gelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ücretli serverimde olan bazý kanallarý funcam açmadýðý için 2cam yükledim 15 inci funcamýn baðlantýsýný kesiuorum ama benim ccam çalýþmýyor. Yukarýda verilen cam.cfg ve elle deniyorum olmuyor server diðer cihazlarda çalýþýyor (ayný anda açmýyorum)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý orochi18 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ücretli serverimde olan bazý kanallarý funcam açmadýðý için 2cam yükledim 15 inci funcamýn baðlantýsýný kesiuorum ama benim ccam çalýþmýyor. Yukarýda verilen cam.cfg ve elle deniyorum olmuyor server diðer cihazlarda çalýþýyor (ayný anda açmýyorum)
    Ayný olay bende de oluyordu serverden servere deðiþiyor iki adet cccam server var ikisi de baðlanýyor ama kanallar açýlmýyordu aliexpress 40 tl ye 2 yýllýk cccam server aldým týkýr týkýr açýlýyor kanallar.

Sayfa 5/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri