sanýrým antenlerý hýspasata cevýrecegýz.funcam ýn gelecegý yok
býlgý alacagýmýz býr sýtesý yokmu acaba
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
sanýrým antenlerý hýspasata cevýrecegýz.funcam ýn gelecegý yok
býlgý alacagýmýz býr sýtesý yokmu acaba
Arap siteleri var tunisia oraya girin ordan bilgi alýrsýnýz Google ye Gshare forever diye arat çýkan linke týkla yorumlarý oku yani sýkýntý funcam da deðil
Ben en son forever team yolladýgým mailde tunisia dan yayýnladýlar maili
Forever orca Rus team beraber çalýþýyoruz en kýsa zamanda sonsuza denk açmak için cihazlarda deneme amaçlý gönderim yapýyoruz cihazlar tepki vermiyor sadece bazý cihazlarda sonsuza denk açýldý
Yazý bu
Samsat 5200-5100 starsat 2025 starsat t20 genat r7
Aklýmda kalan cihazlar bunlar bilgi geldikçe paylaþým yaparým
3 gün önce kanalý beinde býrakýp tvyi kapattým. Akþam baktýðýmda görüntü gelmiþ ancak geri gitmiþ vaziyette donmuþtu. Gelmez diye düþünüyorum ama tamamen gidecekse pazardan sonra gitsin.
Son durum funcam da bütün kanallarý açmýcaz bazý kanallarý açacaz yani beklemeyin sky sinema csat sinema kanallarý gibi bazý yayýnlar funcam da elektriði kestik
Günaydýn . Bu sabah sörfçü sörfçülerinin durumu
Fransýz paketi ... Neredeyse okuma yazma bilmeyen kanallarýn çekirdeði tamamlandý ve kalan çok az þey var ve önemli olan istikrar.
Movestar ve Sakai Germani
, çeþitli kanallar için her zamanki kararlýlýðý ve yüksek kaliteli
Hispasat ile birlikte, göz kanalýnýn istediði de dahil olmak üzere, Portekiz sporlarý ve Belçikalý bir paketiyle , açýk kanallar Sefra Plus ile hemen hemen aynýdýr . Ýzlemek için.
Mutlu günler
son yazýlan yöneticiden yazý
önceden izleyipte kapanan kanallar geri geldi diyor tabi biz sadece kafayý beinsporlara taktýðýmýzdan görmüyoruzhispasat olan arkadaþlar kapanan kanallar varsa onlarý deneyebilir mesala donma kasma varmý die
ben 16 derecedeký antený bozmayým.ne olur ne olmaz bi surprýz olabýlýr :
16 derecede sk lar çözülmüyor sen nasýl izliyorsun
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri