REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yabancı dizi tavsiyesi.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ali abi sen mars 1 sezon mars 2 sezonu izle gerçegin birebir olacak seyler hem dizi hemde belgesel tadında 3 kez izledim cok guzel bir arada nat geoda olan deha yı izle einstein ın

Tavsiye için çok teşekkür ederim... evet evet onu izlemiştim harika yaa. gelecekte kesinlikle olacak olan her şeyin hikayesi akademik olarak anlatılıyor. böyle bir şey olamaz. boş bir kelime boş bir sahne bile yok her kelimede mesaj ve öğreti var. tek kelişmeyle harika......Natgeo. mars ın 2kore versiyonuda var ama Natgeo gibi hiç değil. bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
    Şimdiye kadar izlediğim en güzel bölüm. 1. sezon 7. bölüm o neydi ya aman tanrım. çok duygulandım. çok ağladım. hele o sahne yokmu. oksijenimi eşime verin. ya şarışın erkek, kız çocuğu için kendini feda ediyor. harika bir eser daha iyiyye gidiyor. ve taşlar yavaş yavaş oturuyor. Teşekkürler arkadaşlar.
    Konu aliharbiye tarafından (03-03-2019 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazıya ekleme yazıldı.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri