REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yabancı dizi tavsiyesi.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Araştırdığm kadarıyla Game Of Thrones dizisinin türü, aksiyon, macera ve dramadır. yanii diziyi izlemedim, izlemek için tüm sezonlarını ve sezon bölümlerini aradım bulamadım. o yüzden izlemedim. şimdi yeni bir dizi bakacam. haberdar ederim. saygılarımla aliharbiye.
    THE WALKİNG DEAD sınıfta kaldı, seneryo iyi değil. oyuncular iyi değil. konu dağılımı hakim. seneryo hakimiyeti sıfır.
    Black Mirror seneryo yazarını hapise tıkamak gerek boş anlamsız gereksiz. absürd. ve yüz kızartıcı bir seneryo. sınıfta kaldı.
    Dexter hayal ürününden başka bir şey değil yaramaz. seneryo allak bullak. buda sınfta kaldı. Dr House diziside malesef çok iyi değil. hep aynı terane. başarılı olan bir doktorun sıradan basit bir yardım hayat hikayesini anlatıyor. Bitter daisies sıradan bir polisiye dizisi gerilim yok heyecan yok aksiyon yok. jandarma ajanları çok soğok. buda sınıfta kaldı. başka diziye bakacam.
    Süpernatural hep karanlık çekimler hakim hemde sıradışı hayaletler ve varlıklar. basit bir hikaye. buda sınıfta kaldı. iron fist 1. sezon bitmeden çuvalladı. boş gereksiz konuşmalar konu dağıldı. seneryo allak bullak. gereksiz ve anlamsız sahneler 1 sezon 6. diziye kadar iyi gidiyordu sonra can sıkmaya başladı. bıraktım.
    Konu aliharbiye tarafından (12-06-2019 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri