REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: İstanbulda seçimler iptal edildi (Yorumlar-Tartışmalar)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir anlatta kavrayalım bakalım

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bak hocam anlatayım
    erzurum pasinler örneği gerekçe aynı başvuru aynı itiraz aynı ysk nın cevabı
    YSK, 20 Nisan’da “Sandık kurullarının teşkiline ilişkin itirazların Yüksek Seçim Kurulunun 13/12/2018 tarih ve 2018/1105 sayılı kararı ile kabul edilen Seçim Takvimine göre 2 Mart 2019 tarihinde kesin olarak karara bağlanması nedeniyle kanunsuzluk iddiasına ilişkin talebin reddine karar verilmiştir” gerekçesiyle reddetti.
    aynı olay bursa kemalpaşa ve 2018 öncesi seçimde samsun atakumda gerçekleşen olay

ali ihsan yavuz kurmuş olduğu bi cümle daha var
    2 seneden beri bişeyler olduğunun farkındayız ama ne olduğunu bulamadık
    peki bu durumda iki sene içinde olan seçimler kuşku dolu olmuyormu
    hocam görüşün ne olursa olsun kanunlar ve vicdan duygusu içinde düşünmek daha mantıklı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anladım sağolasın vicdanım çok rahat ne diyelim hayırlı olsun

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uydu34...ankara antalya ve boluda iktidar kaybetmesine rahmen itiraz etmedi dediğin için bende istanbulun taşı toprağı altın diğerleri ile kıyaslamaman için senden alıntı yaparak yazdım....
    Yazdığın şu yazıyı tekrar okuyunca ne anladım biliyormusun ?
    Bu söylediğiniz illerde seçim sonuçları farklı oldu ancak İstanbul da çok az sandık tekrar sayıldı ve fark 29.000 den 13,000 küsura geldi bu İstanbul un genelinde sonucu değiştirebilecek bir etkidir.Eğer iktidar dikta bir yönetim olsaydı her yerde aynı kararları aldırırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izle

Ablamızı bir dinleyin

[YOUTUBE]0dxgAfnes8w[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülke çok rezil durumlara geldi , rezilliklerden biride seçim iptal olalı uzun süre oldu ama halen gerekçeli kararı açıklamadılar bu nasıl bişey ya bu nasıl ülke nasıl zihniyetler yönetiyor ül***i

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazdığın şu yazıyı tekrar okuyunca ne anladım biliyormusun ?
    Bu söylediğiniz illerde seçim sonuçları farklı oldu ancak İstanbul da çok az sandık tekrar sayıldı ve fark 29.000 den 13,000 küsura geldi bu İstanbul un genelinde sonucu değiştirebilecek bir etkidir.Eğer iktidar dikta bir yönetim olsaydı her yerde aynı kararları aldırırdı.
    uydu 34 hocam seçim sonuçlarının az veya daha çok fark olması kanunlar hükmünde geçersizdir.aradaki fark 1 veya 100 olması yüksek seçim kurulunun yaptığı hatayı milyonlarca insana yüklemek vicdanende kabul edişlecek bi durum değildir kaldıki başka il ve ilçelerde adam başkanlığı 3 oyla kaybetti yaptığı itiraz geçersiz sayıldı .demek istediğim aradaki farkın azlığı ele alınacaksa bir çok ilde seçim tekrarı yapılmalıdır
    buradaki olay imamoğlunun kazanması kaybetmesi değil olay TÜRKİYE içindeki bir ilde başka kanun diğer ilde başka kanun işlemesi
    devlet memuru olmayan sandık başkanı belki muhtarlık seçiminde kanunusuzluk yaptı ne biliyorsun başkanlıkta yapıldığını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abraham Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uydu 34 hocam seçim sonuçlarının az veya daha çok fark olması kanunlar hükmünde geçersizdir.aradaki fark 1 veya 100 olması yüksek seçim kurulunun yaptığı hatayı milyonlarca insana yüklemek vicdanende kabul edişlecek bi durum değildir kaldıki başka il ve ilçelerde adam başkanlığı 3 oyla kaybetti yaptığı itiraz geçersiz sayıldı .demek istediğim aradaki farkın azlığı ele alınacaksa bir çok ilde seçim tekrarı yapılmalıdır
    buradaki olay imamoğlunun kazanması kaybetmesi değil olay TÜRKİYE içindeki bir ilde başka kanun diğer ilde başka kanun işlemesi
    devlet memuru olmayan sandık başkanı belki muhtarlık seçiminde kanunusuzluk yaptı ne biliyorsun başkanlıkta yapıldığını
    Arkadaşım senin anlamadığın nokta YSK yapılan itirazı değerlendirir.Diğerlerinde varsa haksızlığa uğradığını düşünen itiraz edebilirdi ve o zaman bakılırdı.Ben oy çok olması az olması meselesi demedim ki Artvin Yusufeli nde 3 oy farkla AKP kazanmıştı itiraz edildi sonra 1 oyla CHP ye geçti.Ben İstanbul da oy farkı 29.000 den 13.000 küsura düştü ve bundan dolayı sayılacak dedim sizde farkın önemi yok dediniz ama bu tüm sandıklar sayılsaydı haklı bir düşünceydi.İtirazdan sonra sadece belli bir kısım sandık sayılınca azalan rakam hepsi sayılsaydı ya fark tersine açılsaydı bunu bilebilirmiyiz HAYIR.İşte bu yüzden tekrar seçim yapılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence çok sığ bakıyoruz, biraz farlı bakanları da dinleyip olayı anlamaya çalışmak lazım. Ben İstanbul lu olmadığımdan işin hizmet yönünde değil ül***i ilgilendiren yönünü anlamaya çalışıyorum. Bir gazetenin genel yayın yönetmeni tarafsız bakmış anlamaya çalışıp tahminlerde bununmuş. Bana ilginç ve yazdığı mantıklı geldi. Vakti olan izlesin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu kadının ellerinden öper, başıma koyarım. TÜRKİYE'nin bütün sorunlarını 10 dakikada ortaya serdi. haklı. bu ne yaaaaa.
    LEBEN ?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri