Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İstanbulda seçimler iptal edildi (Yorumlar-Tartışmalar)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Butun imkanlar iktidarın elindeyken seçimde hile var demek buna yeminle kargalar güler gerçekten eger buna inanan varsa ya marsta yasıyor yada bu dunya dısında ekonomi bitmiş herşey 2 katına cıkmış bir papaz yüzünden ekonomik darbe olmuş tum millet kan aglıyor halk heryerde tepkisini dile getirmiş bizim burada bile 17 yıl sonra belediye başkanı değişti bayan oldu heryerde problem var kucuk ortak mhp bile akp nin oyu % 32 diyor ötesimi var ben su bu parti mantıgında degilimn egriye egri dogruya dogru zamanında iktidar partisine oy vermiş aktif uyesi olarak yazıyorum bunu görünen gercekleri yazmazsak konusmazsak olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üsteki tabloyu görmezden gelip secim kararı alan insanları bu kararı alması için baskı yapan kim varsa hakkımı helal etmıyorum
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir şeyler oldu ama bir şeyler oldu ..bunu diynde ne oldugunu bilmiyor ama oldu diyor evet oldu secimi kaybettiler o oldu .ama kazansaydı bir şeyler olmuyacaktı ama yinede bi şeyler oldu at üsküdarı gecemedi..o oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kazanan bir daha kazanır bu çok zor olmasa gerek muhalefet neden rahatsız anlamak mümkün değil senin seçmenin belli kardeşim aynı seçmen gider yine oyunu sana verir telaş yapmayın bu kadar

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kazanan bir daha kazanır bu çok zor olmasa gerek muhalefet neden rahatsız anlamak mümkün değil senin seçmenin belli kardeşim aynı seçmen gider yine oyunu sana verir telaş yapmayın bu kadar

sen olayı kavrayamamışşsın hocam.canını sıkma telaş yaptığığımız yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu facebook sitesi anket yaptı oranlara bakın .Verilerle oynanmazsa bu kez yeni yapılan secimi bile iptal edip eskisi kalsın derler ne demişler #herşeycokgüzelolacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abraham Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen olayı kavrayamamışşsın hocam.canını sıkma telaş yaptığığımız yok
    Bir anlatta kavrayalım bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel kardeşim istanbul nüfusuyla kabaca 3 ankara 7tane antalya 70 tane bolu yapar...istanbul demek rantın hırsızlığın rüşvetin A babası demek...oranın b.başkanı olmak demek başkanın partisinin kallavi sponsoru demek,arpalığı demek...yoksa bukadar tantana tuntananın sebebi sanmaki halkın refahı rahatı özgürlüğü için yapılıyor... kendi beka'ları kendi gelecekleri kendi iktidarları tehli***e girdiği için çıkarılan gürültü patırtının nedeni bu...
    Arkadaşım sen seçim yenilemenin yani para var diye yapılıyor yazmışsın ben olaya bu yönden bakmadım ki ! Benden alıntı yapman yanlış olmuş.Ben her iki taraf açısından bakarak yazdım sadece seçim kazanmak üzerine .
    Bir taraf hile var diyor diğeri yok normal.
    Bunun üzerine normal seçildim diyen endişelenmeyip bu mağduriyetle daha fazla oy alabileceğini düşünmeli ama bu kadar bağırıp çığırıyorsa insanın aklına acaba bir şeyler olduda şimdi yapamayacağız diyemi bu bağırıp çığırmalar diye geliyor hepsi bu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu34...ankara antalya ve boluda iktidar kaybetmesine rahmen itiraz etmedi dediğin için bende istanbulun taşı toprağı altın diğerleri ile kıyaslamaman için senden alıntı yaparak yazdım....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uydu34...ankara antalya ve boluda iktidar kaybetmesine rahmen itiraz etmedi dediğin için bende istanbulun taşı toprağı altın diğerleri ile kıyaslamaman için senden alıntı yaparak yazdım....
    Bende oraların kaybedilmesi örneğini iktidarın hile yapmadığını belirtmek için yazdım.Bundan önceki referandum ve seçimler için hep bu tezler ortaya atılıyordu muhalefet medyası tarafından yok oy pusulaları şu çöpte çıktı felan diye.
    Hem bu yenilenecek seçimde oyuna güvenen sandık kurulları başkanları kurallara uygun belirlenir seçim başlar.
    Yada 31 martta bir şeyler yaptık bu defa nasıl yapacağız telaşı mı var olay bu.
    Eğer telaşa kapılacak bir şey yoksa çıkar farkla kazanır kimsede hiç birşey diyemez.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri