Alıntı Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ne varsa bilimde var abi zaten
Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ali abi adamlar 100 milyon uzakliktaki mars kasif aracini dunyadan yonetiyorlar bizim ulke olarak ileri gidemisiyimiz oyle uzuyorki anlatamam
Arkdaşlar bilim bambaşka bir şey ya.. ben şahsen bilime çok saygı duyuyorum. vede bilime çok meraklıyım. ve bilime çok inanıyorum. zaten dünyayı hurafeler değil kurtarsa kurtarsa bilim kurtarır. bilim insanın önünü aydınlatan tek gerçek ışıktır.
Evet Sevgili editör arkadaşım bu haberi ilk defa senden duyuyorum. ben zannetmiştimki. uzay aracını marsa gönderdikleri zaman kodlarla yani görev bilgisi ile gönderip işini yaptığını zannetmiştim. hee. demek marsa ulaştıktan sonra uzay aracını dünyadan kontrol ediyorlarmış, sayende yeni ve çok güzel bir bilgi öğrenmiş oldum teşekkür ederim. saygılarımla arkadaşlar. sizleri varya acaip seviyorum. size ve kültürünüze çok saygı duyuyorum. sağlıcakla kalın.