Vay canına be 20 yıldır İstanbul için yapılanlar görülmez ama indirimler görülür
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkur: 0
Ekrem İmamoğlu
Binali Yıldırım
Vay canına be 20 yıldır İstanbul için yapılanlar görülmez ama indirimler görülür
Bazı forum arkadaşlarımızın kafasında şu var İstanbul'a 20 yıldır yapılanlar göz ardı ediliyor diyorlar yapılan hizmet elbette yapılacaktır hükümetin görevidir halkın vergileriyle yapılıyor bu lütuf değildir İstanbul iktidar için neden bu kadar önemlidir sebebi çok basit tüm seçim maliyetini İstanbul'dan karşılanıyor cemaatlere aktarılan paralar çabası TÜRGEV tecavüzcü Ensar vakfı gibi şimdi seçim çalışmaları başladığı zaman göreceksiniz İETT otobüsleri metro metrobüslerle mitinglere insan taşıyacak iktidar bu paralar herkesin parası önemli olan çalmamak çaldırmamak erdem budur imamoğlunun Maltepe mitingine gittim cebinizden minübüs tuttuk gerçi oda bizi Maltepe'de bıraktı kaçtı neyse sözün kısası yapılan her hizmet hükümetin görevidir lütuf değildir öyle olsaydı sözüm ona tarafsızlık yemini etmiş olan Cumhurbaşkanı ak partilere göre de başkan Emine'nin altınlarını bozdurup hizmeti onunla yapardı kalın sağlıcakla
Bilmiyorum kaç yaşundasınız ama ben 43 yaşındayım ve 20 yıl önce yapılan hizmetleri anlat anlat bitmez kardeşim bunlar ne yaptıki zaten bunların görevi o .
45 yaşındayım 20 yıl önce anlat anlat bitmeyen hizmetleri merak ettim.
Çöp dağları oluşturma hizmeti
İski Skandalı
Hava kirliliği hizmeti
Ulaşımda ıkarus marka otobüslerde insanları terleterek zayıflatma hizmeti.
Çöp dağlarının patlatılması sonucu nüfusun azaltılması hizmeti.
Denizlerdeki çöplerin alınmaması hizmeti.
ben sana şimdi o sıraladığın konulara tek tek cevap verecem aslında ben istanbullu değilim ama konuya pek uzak sayılmam
çöp dağları konusuna gelince:o beğenmediğin 80 li 90 yıllarda çalışan işçilerin grve diye bi hakları vardı.dönemin hükümetleri asgari ücreti belli bi seviyede tuttukları zaman işçilerin grev hakkı doğar ve işçiler haklarını alana kadar greve giderdi .sokkataki çöplerin alınmamasının nedeni işçilerin grev hakkı kullanmasındandır
iski skandalı diyorsun şimdi çokmu düzgün istanbullunun parası cemaatlere aktarılıyor herkezin altında ikişer lüks araç var
ikarus marka otobüse gelince o tarihlerde trivago üretilde bizimmmi haberimiz yoktu.zamanın otobüsü oydu.bundan 20 sene sonrada senin torunun senin şimdi bindiğin arabayı beğenmeyecek
ikide bi çöp dağları diyorsun o zamanki çöpleri hatırlıtyorsunda şimdi gözünün önünde olan yayla katliamını denizleri doldurarak ekon debgeyi bozmalarını ekilecek olan alanları imara açarak memleketin nasıl tarımdan uzaklaştığını neden görmezssin
Arkadaşım Peki 80-90 lı yıllarda insanlara daha fazla otobüs alınarak tıka basa istif gibi taşımayı nereye koyuyorsunuz ve çözümü neden yönetim değişince geldi? Adamlar nasıl çözdü olayı kimseye bu savunma inandırıcı gelmez.
Çöp dağları hükümetlerin asgari ücreti olayından dolayı işçiler grev yaptı diyorsun.İşçilerin maaşlarını belediye ödüyor ve inanılmaz ama yine yönetim değişince bu olaylar düzeldi ve üstelik hükümet yine sol parti iken bu savunmanızda çürüdü.
Arkadaşım cemaatlere aktarılıyor söylemi çamur atmak herkes söylüyor ama bir belge sunup ispatlayıp belediye ve yönetimine bir yaptırım getiremiyorsanız sözleriniz boşdur.
İstanbul da yaşamayıp uzaktan söylemek çok kolay biz yaşadık kokudan yolda yürüyemiyorduk haliç ten bile geçerken herkes burnunu tutuyordu şimdi öylemi ?
Ben oyumu iyi yalan söyleyene,yalan söylerken yüzü kızarmayana,hukuku paspas yapıp adaleti çöp kovasına atana,tabii bunlar da yetmez mevcut 60.000 bankamatik memur sayısını 100.000'e çıkaracak olana vereceğim..
Hizmet dediğin cesaret ister,bilgi ister.Öyle lâfla peynir gemisi yüzmez;sadece işin başında değil suyun da başında olacaksın...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri