REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: İBB Seçimlerimde Kime Oy Vereceksiniz?

Katılımcı sayısı
266. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Ekrem İmamoğlu

178 66.92%
  • Binali Yıldırım

88 33.08%
79 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İBB Seçimlerimde Kime Oy Vereceksiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Düşünüyorum tabikide arkadaşım senin benim sayın İmamoğlunu desteklememizde bir sıkıntı yok bunu anlarım gayet doğal ama terör ile bağlantısı olanların destek vermesi beni üzüyor ve bu desteği sayın İmamoğlunun kabul etmemesi bana ters geliyor deseki İmamoğlu bunlar terör yandaşları bunların desteğine bizim ihtiyacımız yok o zaman İmamoğlu benimde destek vereceğim bir aday olur saygılar

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    terör bağlantılı destekçiler dediğin eğer hdp ise,hükümet neden bu partiyi kapatmayıp üstüne üstlük benim cebimden çıkan 92 milyon tl yi seçim yardımı olarak bu terörist partiye yediriyor.bu bir suç değil midir..? yok eğer ki hdp ye oy veren kürt asıllı vatandaşlarımız ise,demek ki 6-7 milyon terörist elini kolunu sallayıp şehirlerimizde dolaşıyor.imamoğlundan samimiyet beklemeden önce karşı tarafın yaptığı işleri teraziye koyacaksın.öyle işine geldiği gibi racon kesmeyeceksin!ayrıca verdiğin örnekten yola çıkarsak,aralarında menfaat ortaklığı dışında elle tutulur ortak bir nokta bulunmadığı için binali yıldırım'ın da çıkıp mhp nin desteğine ihtiyacımız yok demesi gerekmez mi..?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    terör bağlantılı destekçiler dediğin eğer hdp ise,hükümet neden bu partiyi kapatmayıp üstüne üstlük benim cebimden çıkan 92 milyon tl yi seçim yardımı olarak bu terörist partiye yediriyor.bu bir suç değil midir..? yok eğer ki hdp ye oy veren kürt asıllı vatandaşlarımız ise,demek ki 6-7 milyon terörist elini kolunu sallayıp şehirlerimizde dolaşıyor.imamoğlundan samimiyet beklemeden önce karşı tarafın yaptığı işleri teraziye koyacaksın.öyle işine geldiği gibi racon kesmeyeceksin!ayrıca verdiğin örnekten yola çıkarsak,aralarında menfaat ortaklığı dışında elle tutulur ortak bir nokta bulunmadığı için binali yıldırım'ın da çıkıp mhp nin desteğine ihtiyacımız yok demesi gerekmez mi..?
    Siz mhp ile hdp yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz bu nasıl bir mantık adamlar açık ve net bir şekilde söylüyorlar bizim adayımız İmamoğlu ama İmamoğlu bunu kabullenmiyor aynı zamandada sayın diye hitap ettiği demirtaşın siyasi görüşlerini çok beğendiğini söylüyor ayıp yahu .

23 haziranda İstanbul'da seni kabullenmeyecek inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Siz mhp ile hdp yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz bu nasıl bir mantık adamlar açık ve net bir şekilde söylüyorlar bizim adayımız İmamoğlu ama İmamoğlu bunu kabullenmiyor aynı zamandada sayın diye hitap ettiği demirtaşın siyasi görüşlerini çok beğendiğini söylüyor ayıp yahu .

demirtaş'a sayın diyeni bırak.! bebek katiline sayın diyenlerden haber ver!
    bak ne güzel işte..! iki yüzlülüğünü bırakıp gerçek yüzünü ortaya koymuş oldun..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demirtaş'a sayın diyeni bırak.! bebek katiline sayın diyenlerden haber ver!

bak ne güzel işte..! iki yüzlülüğünü bırakıp gerçek yüzünü ortaya koymuş oldun..!
    Bir kişiye sayın demekle onun siyasi görüşünü beğenmek aynı şeymi ve o siyasi görüşünü beğendiğiniz kişi çok şükür cezaevide

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir kişiye sayın demekle onun siyasi görüşünü beğenmek aynı şeymi ve o siyasi görüşünü beğendiğiniz kişi çok şükür cezaevide

dostum senin başına güneş geçmiş galiba .! sen neler yazdığının da farkında değilsin.! sen tartışılacak bir adam değilmişsin..! sana cevap yazmayacağım artık.zamanıma yazık oluyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum senin başına güneş geçmiş galiba .! sen neler yazdığının da farkında değilsin.! sen tartışılacak bir adam değilmişsin..! sana cevap yazmayacağım artık.zamanıma yazık oluyor!
    Sizin derdiniz Başkan Erdoğan yoksa sütçüoğlu imamoğlu falan hikaye her neyse dostum mesajıma bundan sonra alıntı yapmazsan cevap yazmak zorunda kalmazsın[emoji1]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam benim yazımın neresinde mhp geçiyor bana bi göstersene.
    ben burada ne demirtaşı savunurum ne mhp yi ne akp yi ne chp yi.
    kardeşlik,sevgi,barış içinde huzurlu bi ortamda,adaletli bi şekilde ,yaşamayı kimsenin kimseye fikrinin uyuşmadığı ortamda sen fetöcüsün sen pkk lısn sen şusun sen busun demediği bir yaşam tarzı arzusu içindeyim.
    yaşın kaç bilmiyorum .ben 12 eylül den önceki siyasetcilerin de tartışma proğramlarını izlesdim gördüm (vaktin varsa sende bi izle)o zamanki siyasetciler insanlarda kutuplaşma olmasnm diye nasıl birbirleriyle nezaket içinde tartışıyorlar .ama şimdiki duruma bakıyorsun insanlar kafa kesmekten bahsediyor kimide çıkmış kanlarını içacaz diyor neden? benim gibi düşünmüyor diye.kimi seçim zamanı çıkmış elinde silah bize oy vermesinlerde görelim diyor.sen bunları eleştirmiyorsun da sen bunlara karşı çıkmıyorsunda iki hdp li seni desteklemiyor rakibini destekliyor diye ortalığı yaygaraya veriyorsun.peki seni desteklese fikrin ne olacaktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abraham Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kardeşlik,sevgi,barış içinde huzurlu bi ortamda,adaletli bi şekilde ,yaşamayı kimsenin kimseye fikrinin uyuşmadığı ortamda sen fetöcüsün sen pkk lısn sen şusun sen busun demediği bir yaşam tarzı arzusu içindeyim.

yaşın kaç bilmiyorum .ben 12 eylül den önceki siyasetcilerin de tartışma proğramlarını izlesdim gördüm (vaktin varsa sende bi izle)o zamanki siyasetciler insanlarda kutuplaşma olmasnm diye nasıl birbirleriyle nezaket içinde tartışıyorlar .ama şimdiki duruma bakıyorsun insanlar kafa kesmekten bahsediyor kimide çıkmış kanlarını içacaz diyor neden? benim gibi düşünmüyor diye.kimi seçim zamanı çıkmış elinde silah bize oy vermesinlerde görelim diyor.sen bunları eleştirmiyorsun da sen bunlara karşı çıkmıyorsunda iki hdp li seni desteklemiyor rakibini destekliyor diye ortalığı yaygaraya veriyorsun.peki seni desteklese fikrin ne olacaktı
    Saygı duyuyorum kardeşim eyvallah

Ben sadece sizi bizi diye ayrım yapmak istemiyorum bizleri hepimizi yani milletimizi kimler destekliyor ona bakarım kürt vatandaşlarımızın bir siyasetçiyi veya belediye başkan adayını desteklemesinde bir sukıntı yok yok eyvallahta desteği verenlerin dağdaki üst düzey yöneticileri olunca benim için üzücü oluyor yine söylüyorum hepimiz kardeşiz sayın İmamoğluda tekrar kazanabilir kazanırsada helal olsun ama hala hdp partisinin pkk nın yandaş partisi olduğunu söyleyememesi ilginç yoksa her TC vatandaşı gibi bunlar terör örgütüdür bizim bunların desteğine ihtiyacamız yok dese amenna ben burada kürt kardeşlerimizi ayırıyorum onlar tabikide destek olabilir bu en doğal haklarıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abraham Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum boşuna nefesini tüketme! bunlar sadece kendine karşı müslüman oldukları için hangi gerçeği dile getirsen kabul etmezler! çünkü sadece onlar dürüst!sadece onlar vatansever! sadece onlar müslüman! sadece onlar mazlum! sadece onların söylediği doğru!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri