REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: İBB Seçimlerimde Kime Oy Vereceksiniz?

Katılımcı sayısı
266. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Ekrem İmamoğlu

178 66.92%
  • Binali Yıldırım

88 33.08%
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
79 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: İBB Seçimlerimde Kime Oy Vereceksiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hırsızlık,yolsuzluk,yandaş zengin etme,onlardan olmayanı terörist ilan etme,dağdaki teröriste silahı bırak siyaset yap demeyi,amerikadaki terörsiti bitsin bu sıla hasreti dön türkiyeye diye çağırmayı,1 milyonluk ihaleyi yandaşına 100 katına vermeyi,kumarhanelerden kalkmayan bakan ve milletvekili çocukları,gemicikler, kuranı kerim sureleriyle dalga geçmeler,millete ana avrat küfür etmeler

Artık millet bunlardan bıktı
    Ekrem İMAMOĞLU 23 hairanda istanbulu kazanacak inşallah allahın izniyle 5 yıl sünra BAŞKAN olup Tüm Türkiyeyi zalimlerden kurtaracak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lindemann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hırsızlık,yolsuzluk,yandaş zengin etme,onlardan olmayanı terörist ilan etme,dağdaki teröriste silahı bırak siyaset yap demeyi,amerikadaki terörsiti bitsin bu sıla hasreti dön türkiyeye diye çağırmayı,1 milyonluk ihaleyi yandaşına 100 katına vermeyi,kumarhanelerden kalkmayan bakan ve milletvekili çocukları,gemicikler, kuranı kerim sureleriyle dalga geçmeler,millete ana avrat küfür etmeler

Artık millet bunlardan bıktı
    Ekrem İMAMOĞLU 23 hairanda istanbulu kazanacak inşallah allahın izniyle 5 yıl sünra BAŞKAN olup Tüm Türkiyeyi zalimlerden kurtaracak
    Saygı duyuyorum kardeşimde İmamoğlu ve Başkan kelimelerini büyük harflerle yazmak Türkiye ismini küçük harflerle hele lele Allah'ın adını küçük harflerle yazman hiç hoş olmamış imla hatasımı zihniyet meselesimi desem bilemedim

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    45 yaşındayım 20 yıl önce anlat anlat bitmeyen hizmetleri merak ettim.
    Çöp dağları oluşturma hizmeti
    İski Skandalı
    Hava kirliliği hizmeti
    Ulaşımda ıkarus marka otobüslerde insanları terleterek zayıflatma hizmeti.
    Çöp dağlarının patlatılması sonucu nüfusun azaltılması hizmeti.
    Denizlerdeki çöplerin alınmaması hizmeti.
    ben sana şimdi o sıraladığın konulara tek tek cevap verecem aslında ben istanbullu değilim ama konuya pek uzak sayılmam
    çöp dağları konusuna gelince:o beğenmediğin 80 li 90 yıllarda çalışan işçilerin grve diye bi hakları vardı.dönemin hükümetleri asgari ücreti belli bi seviyede tuttukları zaman işçilerin grev hakkı doğar ve işçiler haklarını alana kadar greve giderdi .sokkataki çöplerin alınmamasının nedeni işçilerin grev hakkı kullanmasındandır
    iski skandalı diyorsun şimdi çokmu düzgün istanbullunun parası cemaatlere aktarılıyor herkezin altında ikişer lüks araç var
    ikarus marka otobüse gelince o tarihlerde trivago üretilde bizimmmi haberimiz yoktu.zamanın otobüsü oydu.bundan 20 sene sonrada senin torunun senin şimdi bindiğin arabayı beğenmeyecek
    ikide bi çöp dağları diyorsun o zamanki çöpleri hatırlıtyorsunda şimdi gözünün önünde olan yayla katliamını denizleri doldurarak ekon debgeyi bozmalarını ekilecek olan alanları imara açarak memleketin nasıl tarımdan uzaklaştığını neden görmezssin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ekrem imamoğlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abraham Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sana şimdi o sıraladığın konulara tek tek cevap verecem aslında ben istanbullu değilim ama konuya pek uzak sayılmam
    çöp dağları konusuna gelince:o beğenmediğin 80 li 90 yıllarda çalışan işçilerin grve diye bi hakları vardı.dönemin hükümetleri asgari ücreti belli bi seviyede tuttukları zaman işçilerin grev hakkı doğar ve işçiler haklarını alana kadar greve giderdi .sokkataki çöplerin alınmamasının nedeni işçilerin grev hakkı kullanmasındandır
    iski skandalı diyorsun şimdi çokmu düzgün istanbullunun parası cemaatlere aktarılıyor herkezin altında ikişer lüks araç var
    ikarus marka otobüse gelince o tarihlerde trivago üretilde bizimmmi haberimiz yoktu.zamanın otobüsü oydu.bundan 20 sene sonrada senin torunun senin şimdi bindiğin arabayı beğenmeyecek
    ikide bi çöp dağları diyorsun o zamanki çöpleri hatırlıtyorsunda şimdi gözünün önünde olan yayla katliamını denizleri doldurarak ekon debgeyi bozmalarını ekilecek olan alanları imara açarak memleketin nasıl tarımdan uzaklaştığını neden görmezssin
    Arkadaşım Peki 80-90 lı yıllarda insanlara daha fazla otobüs alınarak tıka basa istif gibi taşımayı nereye koyuyorsunuz ve çözümü neden yönetim değişince geldi? Adamlar nasıl çözdü olayı kimseye bu savunma inandırıcı gelmez.
    Çöp dağları hükümetlerin asgari ücreti olayından dolayı işçiler grev yaptı diyorsun.İşçilerin maaşlarını belediye ödüyor ve inanılmaz ama yine yönetim değişince bu olaylar düzeldi ve üstelik hükümet yine sol parti iken bu savunmanızda çürüdü.
    Arkadaşım cemaatlere aktarılıyor söylemi çamur atmak herkes söylüyor ama bir belge sunup ispatlayıp belediye ve yönetimine bir yaptırım getiremiyorsanız sözleriniz boşdur.
    İstanbul da yaşamayıp uzaktan söylemek çok kolay biz yaşadık kokudan yolda yürüyemiyorduk haliç ten bile geçerken herkes burnunu tutuyordu şimdi öylemi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ikisinide tutmuyorum,tercih derseniz akp den yana oy vereceğim, sevdiğimden değil mecburiyetten.chp bu ül***e hiç bir getirisi olmamıştır,olamaz da öyle bir kapasite yok.düşünceleride yok.adam 15 günde 32yıldır devam eden Sultanahmet kitap fuarını kapattı.işleri bu ,akrep sokmasını bilir başka bir şey bilmez.diğeri çokmu iyi al birini vur birine,bizi daha iyi kandırıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun ist icin ekrem önde bitirir 300 bin farkla anketleri takip ediorum bu sonuca vardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pazar günü canlı yayına gelir heralde Ekrem İmamoğlu [emoji3]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pazar günü canlı yayına gelir heralde Ekrem İmamoğlu [emoji3]

kimse canlı yayından kaçmaz merak etme 11 gun sonra ak ve kara belli olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

E:imamoğlu niye canlı yayından kaçacakmış onu anlayamadım.Açıklarsa arkadaş anlarız neden olduğunu.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri