Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Botech 700 HD uyarlı Botech 600 HD Plus Yazılımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zaltun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl yani test bu yazılım problemi mi şimdi?
    Test yazmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Digiulama Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Botech 700 HD yazılımı size özel 2.93 vereyim hiç biryerde yok özel kendi yazılımımdır
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cok sagol kardes , ozaman bu yazilimi direk olarak 600 Hd plus a atabilirmiyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sakın güncellemeyin yazılım 2.89 geri döner

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam dosyayı cıhaza atarken başarısız diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rs232 ile atacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Digiulama Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rs232 ile atacaksın
    Ustam Rs232 semasi varmi ? ve hangi Program ile yükleyebiliriz , boardda arattim bulamadim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Digiulama;

Başka konu başlığı altındada dile getirdim.Cevap verirseniz sevinirim.Saygılar (Cihaz Botech Piko 600 HD PLUS V2.90)

1) Cihaz internetten softcam güncellemesi yapıyor fakat tanberg kanalları açmıyor.(Next Machina 3D Süper'in softcam dosyasını indirip manuel olarak gerekli düzenlemeleri yapıp USB'den yükleyince kanallar açıldı.) Bu sorun böyle devam mı edecek?

2) Cihazın işlemcisi GX6605 midir GX6605s mi?

3) İşlemci uyumlu yazılımı GXDownloader_boot_V1.1.1.2 ile neleri seçerek yüklememiz lazım gerekli açıklamalar sanırım silimiş ilgili görsel açıklamaları yada anlatımları bulamadım tekrar bilgilendirme şansınız olabilir mi? (Bilen zaten biliyordur önemli olan bilmeyenlerinde öğrenmesidir)

4) funcam çalışıyor fakat örneğin csat canal plus kanalalrının üzerinde en az beş yada altı saniye beklemek gerekiyor buda çok can sıkıcı bir durum çözümü varmıdır.Birde canal plus ve bir takım kanallar kaydedilmeye engellenmiş ekrana uyarı çıkıyor.Bu durum yayıncı kuruluşun getirdiği bir sınırlamamıdır.3 olan değeri 1,5 yaptım fakat cihaz bu ayarı kaydetmiyor menüden çıkıp tekrar baktığınızda kendiliğinden 3 gözüküyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şema verildi burda forum admin leri bu konuda size yardımcı olurlar Gx6605s işlemci bu loaderda zaten hepsini vermiştim gene ben bakim hala silmediysem duruyorsa yayınlarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şema verildi burda forum admin leri bu konuda size yardımcı olurlar Gx6605s işlemci bu loaderda zaten hepsini vermiştim gene ben bakim hala silmediysem duruyorsa yayınlarım
    USB to rs232 male (erkek) kablo ile yazılım yükleyemedim oluru varsa bağlantı şekli nasıl olmalıdır? (USB to rs232 female (dişi) kablo ile anlatımlar yapılmış fakat bu kabloyu bulamadım)

Cihaz üzerindeki mini RS232 bağlantı sırası nedir.Düğmelerin olduğu taraftan sırayla GND,RxD.TxD midir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm usta bu yazılımı 600 hd atarsak funcam server gider mi

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri