REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon
178 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Polsat Ok Hayirli Olsun..!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

when been on ferguson?? this soft works??he decodes polast?? im please about the answer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

This soft has nothing to do with Ferguson receivers. It has nothing to do with availability of Polsat for other receivers.

The thing is that only authors of this soft have new keys for Polsat and they included them in their encrypted soft for STARSAT SR-X1200D & 1400D.

They probably don't want to share the keys.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar emege saglık diyorsunuz ben bidünya forum geziyorum yabancı sitelerde hiçbir haber bileyok örnegin starsat da diyor üstat okmuş
    hiç raslamadım bile...
    snopy usta sen premierlere birçare bul bakkaç gün oldu keyler geleli daha hiçbirgelişme yok daha çok bekliyecekmiyiz
    saygılar
    premierleri 3 4 gündür seyrediyorum forumlarda keyleri var.NEXT8000XCAM.19.derecedeki astra.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adı geçen cihazlar tps yide çözüyor, bu durumda ben pek ümitli değilim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı balıkcı57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    premierleri 3 4 gündür seyrediyorum forumlarda keyleri var.NEXT8000XCAM.19.derecedeki astra.
    arkadaşım ben next demiyorum sunny için yazdım bende biliyorum nextlerde seyredildigini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devamını bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adı geçen cihazlar tps yide çözüyor, bu durumda ben pek ümitli değilim.
    bende sana katılıyorum...bence cihaz satışı için yapılan promosyon gibi birşey bu polsat olayı fazla uzun sürmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıhaz suan ıcın avrupada uretılıyor ve turkıyede yok bunun nesını reklem yapacagızkı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 12/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri