Konyaspor’da kulüp baþkaný Hilmi Kulluk olaðanüstü genel kurul toplantýsýnda güven tazeledi. Kulluk oylama bittikten sonra kürsüye çýkarak, Türk futbolunun önümüzdeki günlerinde bir numaralý konusu olacak durumu açýkladý. Yeþil-beyazlý kulübün baþkaný, Süper Lig’in yayýncýsý Beinsports’un Türkiye’den çekilmek istediðini ve bu konuyla ilgili olarak Kulüpler Birliði toplantýsýnýn 18 Haziran’da olacaðýný açýkladý.
Kulüpler Birliði’nden gelen yazýda 18 Haziran’da toplantý var deniliyor. Toplantýnýn gündemi yayýncý kuruluþun ödeme talebini görüþmek üzere. Þu an yayýncý kuruluþ BeinSports çýkmak istiyor. TFF’ye diyor ki, ben satýþ yapamýyorum zarar ediyorum. Ve bir hesap çýkarmýþlar, Türkiye Futbol Federasyonu’na verdiði teminatý yakarsa zararý daha az oluyor, devam ederse zararý daha çok oluyor. Belki öyle bir gün gelecek ki o gelirler de gelmeyecek, iþ daha da kötüye gidecek. En büyük gelirimiz yayýncý kuruluþ onlar da çýkmak istiyor. Bu diðer 18 kulüp içinde geçerli” diye konuþtu
Kaynak: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Konu Simba tarafýndan (12-06-2019 Saat 21:43 ) deðiþtirilmiþtir.
digix21 Nickli Üyeden Alýntý
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
aylýk 30 tl ye STSL paketi teklif edilse almak için uzun uzun düþünür dururum..!
bu lig yýllýk 50 milyon dolardan fazla etmez..!
bende vermem eski digiturkten eser yok cunki illa spor kanallarýný gectim digiturk ole kanallar cýkardýki platformdan akýl almaz sekilde benim tahattut bitiyor asla uye olmam bu lig 5 para etmez
Baþkanýmýz Hilmi Kulluk’un Olaðanüstü Genel Kurulda delegelerimize hitaben yaptýðý konuþma sýrasýnda yayýncý kuruluþla ilgili
sarf ettiði sözler farklý bir mecraya çekilmiþtir. Konuyla ilgili Baþkanýmýzýn yaptýðý açýklama þöyledir:
“Bugün gerçekleþtirdiðimiz Olaðanüstü Genel Kurul’da delegelerimize teþekkür konuþmasý yaptýðým sýrada tahmini bütçe üzerine sorulan bir soru üzerine Beinsports’un en büyük gelir
kalemimiz olduðunu, ancak yayýncý kuruluþun kulüplere taahhüdünü ‘ödememe talebi’ ile karþý karþýya kaldýðýmýzý, bu nedenle Kulüpler Birliði’nin bu gündemle baþkanlarý toplantýya davet
ettiðini ifade ettim. Konuþmamda harfi harfine söylediðim ve çarpýtýlan cümlem aynen þöyledir. “Belki öyle bir gün gelecek ki bu gelirler de gelmeyecek. Ýþ daha da kötüye gidecek. Bizim buradaki en
büyük gelirimiz Digitürk þimdi o bile bakýn ben BURADAN ÇIKARIM BELKÝ diyor.”
Kamuoyunda yer aldýðý gibi Beinsports Türk futbolundan çýkmak istiyor þeklinde bir beyaným yoktur. Sadece bizim deðil, diðer 18 kulübün en büyük gelir kaynaðý olan Beinsports’un mevcut durum göz önüne
alýndýðýnda böyle bir ihtimali düþünebileceðini ifade ettim. Dolayýsýyla genel kurulumuzda Beinsports grubunun bu talebiyle ilgili gerçekleþecek olan Kulüpler Birliði toplantýsýndan bahsettim. Basýna yansýyan
tartýþmalarý takip ediyorum ancak meselenin özü budur. Söylediklerim ortadadýr. Konunun medyada yer aldýðý þekilde tartýþýlmasý bu konuyu farklý bir þekilde yansýtanlarýn sorunudur.”
Digiturk kuru 3.80 TL Yayýncý kuruluþ ile kulüpler arasýndaki ödeme krizinin bugün çözüldüðü ve Digiturk'ün kulüplere yapmasý gereken ödemeyi bugün yaptýðý öðrenildi. Gecikmenin arkasýnda ise Digiturk'ün yýllýk 500 milyon dolar olan ödemeyi 3.80 TL kur üzerinden yapmak istemesi yatýyor
Kaynak: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
nazýmyolcu Nickli Üyeden Alýntý
yap full paket 40tl sürümden kazan millet oradan buradan kaçak izlemek zorunda kalmasýn.
aynen bu arkadaþýma sonuna kdr katýlýyorum. yap full paket 40 tl. herkez izlesin. kaçak iptv almasýn. iptv fiyatlarý düþürmüþler. senelik 12 bin kanal 150 tl. borumu. herkez buna saltýrýyo. tabiki batar. kim verir digitürke aylýk 200 tl. ama zamanýnda milleti çok öptüler. alma mazlumun ahýný çýkar haeste aheste. beter olsunlar. batsýnlar. lanet olsun.
Yer imleri