Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: İngiltere Premier Lig TRT Spor'da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İngiltere Premier Lig TRT Spor'da

Futbolseverlere dev müjde! Dünyanın en görkemli futbol organizasyonlarından olan İngiltere Premier Lig'in coşkusu yeni sezonda TRT SPOR'da yaşanacak.
    Büyük spor organizasyonlarını art arda ekranlara taşıyan TRT'den sporseverlere bir müjde daha geldi. Dünyanın en görkemli futbol organizasyonu olan İngiltere Premier Lig'in coşkusu yeni sezonda TRT SPOR'da yaşanacak.

Son şampiyon Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool, Şampiyonlar Ligi finalisti Tottenham, UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Chelsea, Mesut Özil'li Arsenal, Cenk Tosun'lu Everton, Çağlar Söyüncü'lü Leicester City ve bu dev ligin en çok şampiyonu olan Manchester United, TRT SPOR'da boy gösterecek.

Premier Lig'in müthiş heyecanı her cumartesi saat 17.00'de Türkiye'nin spor ekranı TRT SPOR'da olacak.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Salı Çarşamba ve Cumartesi gününün en önemli bir maçını trt spor yayınlayacak..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mete55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Salı Çarşamba ve Cumartesi gününün en önemli bir maçını trt spor yayınlayacak..
    En önemli maçı yayınlayacağını zannetmiyorum. En önemli maç yine S Sport'ta olacak. Diğer küçük takımların maçları TRT Spor'dan verilir diye tahmin ediyorum. Bence ilk maç Leicester City - Wolves olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CCW Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    En önemli maçı yayınlayacağını zannetmiyorum. En önemli maç yine S Sport'ta olacak. Diğer küçük takımların maçları TRT Spor'dan verilir diye tahmin ediyorum. Bence ilk maç Leicester City - Wolves olacak
    ben de sizin gibi dusunuyorum.önemli maçları acık kanallarda varmazler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri