Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
merhaba arkadaşlar. internetten kangal ilçesinde Göl Pınar kotyd adlı bir özel yurt buldum, telefon açtım, çaldı çaldı cevap veren olmadı, bir müddet sonra onlar bana geri dönüş yaptı, konuştuk, yatma kalma yemek, ve yağmurlu gönlerdede minibüs kıralayarak öğrencileri üniversiteye götürdüklerini, ve haftada bir gün kuran dersi verdiklerini söyledi. senelik ücretide bayağı düşük 1600 tl olduğunu söyledi. ya arkadaşlar bu özel yurt neyin nesi acaba herhangi bir tarikata veya camiaya veya camiata hizmet veriyormu? yoksa sırf öğrencilerin yararına olan özel bir yurtmu? ben sonradan orada oğlumun başına herhangi bir şey gelmesinden korkuyorum. bilen arkadaş varsa ve cevap yazarsa çok iyi olur. en azından hepimiz rahat nefes alıp veririz. nede olsa hiç kimse çocuklarının başına bir şey gelsin istemez.
Abi yurdun ismini ve numarasını özelden atsana bana ben arkadaşa söyleyim neyin nesiymiş öğrenirim.