Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: botech piko 208 hd xtream sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn botech piko 208 hd xtream sorunu

bende yaklaþýk 3 yýldýr botech piko 208 hd cihaz var. geçenlerde iptv satýn alayým dedim, önce buradaki bir satýcýdan almak istedim, denedi yapamadý. bir de internetten deneme ip tv alayým dedim, olursa netten satýn alýrým diye, o da olmadý. xtream servera þifre vs girince sadece boþ panel çýkýyor. makinemde en son sürüm mevcut. bu problem neden kaynaklanýyor olabilir ? yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu þekilde izliyorum

M3U IPTV KULLANMA KILAVUZU
    Yeni yazýlýmla artýk internette bolca bulunabilen sonu m3u (olan iptv liste) dosyasýný doðrudan uydu
    alýcýnýzda kullanabilirsiniz. IPTV listeleri uydu alýcýsýnýn kapasitesini azaltmamasý için USB de
    barýndýrýlmaktadýr. Bu sayede her bir dosyada 2000 IPTV adresi olmak kaydýyla, USB flaþýnýzýn kapasitesi
    doðrultusunda milyonlarca IPTV Kanalýna sahip olabilirsiniz. Ayrýca USB flaþýnýzý uydu alýcýsýndan
    çýkardýðýnýz takdirde sadece dahili hafýzaya kayýtlý en fazla 40 iptv kanalý cihazýnýzda görüneceðinden,
    gereksiz yada sakýncalý kullanýmlarýnda önüne geçilmiþ olunmaktadýr.
    Lütfen Uydu alýcýnýzýn internet baðlantýsýnýn çalýþtýðýndan emin olduktan sonra aþaðýdaki iþlemleri
    sýrasýyla uygulayýnýz.
    1. Öncelikle cihazýnýzda freebox yazýlýmý yüklüyse internetten güncelleyiniz. Freebox yazýlýmý yüklü
    deðilse Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden modelinize uygun yazýlýmý indirip yazýlýmý
    güncelleyiniz.
    2. USB flaþýnýzda IPTV adýnda bir klasör açýnýz.
    3. Ýnternetten indirdiðiniz sonu m3u olan (IPTV listesi) dosyayý USB flaþ içindeki IPTV klasörüne
    Sürükleyip býrakýnýz.
    4. Uydu alýcýnýzýn kumandasýyla sýrasýyla MENU>Ayarlar> Sistem Ayarlarý ekranýný açýnýz. Listenin en
    altýndaki “Load M3U file Mode” yazan seçeneði Otomatik yapýp tüm menülerde çýkýnýz.
    5. USB flaþýnýzý Uydu alýcýnýza takýp “USB bellek hazýr mesajý çýkana kadar bekleyiniz.
    6. Uydu alýcýnýzýn kumandasýyla MENU>Diðer Ayarlar>Internet Uygulamalarý >IPTV Link i tuþlayýnýz.
    7. Açýlan Menüde USB flaþýnýzýn IPTV klasöründeki Tüm M3U dosyalarý listelenecektir. Listedeki
    dosyalardan birini seçip OK bastýðýnýzda, Cihaza elle girdiðiniz 40 IPTV kanalý en üstte olacak
    þekilde listedeki tüm kanallar görünecektir. Ýstediðiniz bir kanalýn üzerine gelip OK basmanýz
    halinde içinde sayýcý olan bir menü açýlacaktýr. Bir süre bekleyin sayýcý saymaya baþlayacak ve
    kanal gösterilecektir. Sayýcýnýn 0 da bekleyip saymamasý o kanalýn çalýþmadýðý anlamýna
    gelmektedir. Baþka bir kanalý seçip tekrar deneyin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nasre Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben bu þekilde izliyorum

M3U IPTV KULLANMA KILAVUZU
    Yeni yazýlýmla artýk internette bolca bulunabilen sonu m3u (olan iptv liste) dosyasýný doðrudan uydu
    alýcýnýzda kullanabilirsiniz. IPTV listeleri uydu alýcýsýnýn kapasitesini azaltmamasý için USB de
    barýndýrýlmaktadýr. Bu sayede her bir dosyada 2000 IPTV adresi olmak kaydýyla, USB flaþýnýzýn kapasitesi
    doðrultusunda milyonlarca IPTV Kanalýna sahip olabilirsiniz. Ayrýca USB flaþýnýzý uydu alýcýsýndan
    çýkardýðýnýz takdirde sadece dahili hafýzaya kayýtlý en fazla 40 iptv kanalý cihazýnýzda görüneceðinden,
    gereksiz yada sakýncalý kullanýmlarýnda önüne geçilmiþ olunmaktadýr.
    Lütfen Uydu alýcýnýzýn internet baðlantýsýnýn çalýþtýðýndan emin olduktan sonra aþaðýdaki iþlemleri
    sýrasýyla uygulayýnýz.
    1. Öncelikle cihazýnýzda freebox yazýlýmý yüklüyse internetten güncelleyiniz. Freebox yazýlýmý yüklü
    deðilse Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden modelinize uygun yazýlýmý indirip yazýlýmý
    güncelleyiniz.
    2. USB flaþýnýzda IPTV adýnda bir klasör açýnýz.
    3. Ýnternetten indirdiðiniz sonu m3u olan (IPTV listesi) dosyayý USB flaþ içindeki IPTV klasörüne
    Sürükleyip býrakýnýz.
    4. Uydu alýcýnýzýn kumandasýyla sýrasýyla MENU>Ayarlar> Sistem Ayarlarý ekranýný açýnýz. Listenin en
    altýndaki “Load M3U file Mode” yazan seçeneði Otomatik yapýp tüm menülerde çýkýnýz.
    5. USB flaþýnýzý Uydu alýcýnýza takýp “USB bellek hazýr mesajý çýkana kadar bekleyiniz.
    6. Uydu alýcýnýzýn kumandasýyla MENU>Diðer Ayarlar>Internet Uygulamalarý >IPTV Link i tuþlayýnýz.
    7. Açýlan Menüde USB flaþýnýzýn IPTV klasöründeki Tüm M3U dosyalarý listelenecektir. Listedeki
    dosyalardan birini seçip OK bastýðýnýzda, Cihaza elle girdiðiniz 40 IPTV kanalý en üstte olacak
    þekilde listedeki tüm kanallar görünecektir. Ýstediðiniz bir kanalýn üzerine gelip OK basmanýz
    halinde içinde sayýcý olan bir menü açýlacaktýr. Bir süre bekleyin sayýcý saymaya baþlayacak ve
    kanal gösterilecektir. Sayýcýnýn 0 da bekleyip saymamasý o kanalýn çalýþmadýðý anlamýna
    gelmektedir. Baþka bir kanalý seçip tekrar deneyin.

Ben de þu anda sizin anlattýðýnýz gibi kullanýyorum. Ama xtream sanýrým yasal nedenlerle kapalý ondan kullanamýyorum. Yanýtýnýz ve anlatýmýnýz için teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anlatým cihazýn kullanma klavuzundan alýntýdýr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri