Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Botech Piko 600 HD Cihaz Çöktü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Botech Piko 600 HD Cihaz Çöktü.

Bugün cihaza v2.93 yükledim. online güncellemeden geri v2,90 a dönerken cihaz kapandı.kumanda gözününde end yazdı ve o şekilde cihaz kaldı.cihaz açılmıyor ve kumanda gözü dahil enerji gelmiyor.cihazı nasıl kurtarabilirim?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaltun neden böyle birşeye ihtiyaç duydun 2.93 versiyonu gayet iyi çalışıyor. digulama usta ile bağlantı kur sana ne yapman gerektiğini anlatır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmanke Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaltun neden böyle birşeye ihtiyaç duydun 2.93 versiyonu gayet iyi çalışıyor. digulama usta ile bağlantı kur sana ne yapman gerektiğini anlatır.
    V2.93 de yayın sinyalleri %90 nın üzerinde olmasına rağmen tüm kanallarda 10 dk da bir karelenme yapıyordu.o yüzden geri dönmek istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elektik fişini çekip 5,10 saniye kadar bekledikten sonra takman yeterli idi donmalar kalmıyor cihazı fişten çıkar,tekrar takmadan önce kırmızı tuşa sürekli basılı tut biraz fişi tak bekledikten sonra açılmıyorsa muhtemelen flash,ı değiştermen gerekecek yani sana elektronikçinin yolu gözüküyor yukarıda yazdığım gibi digulama ustayla bağlantı kur belki dump yolu ile bir çözümü vardır geçmiş olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

botech firmasına garantiye gönderdim cihazı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz 10 gün içinde garantiden yazılım atılıp düzeltilmiş olarak teslim edildi.botech teknik servis e teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri