Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Vestel SDX SMART 4K TV 2020 Yılı Yeni Hazır Kanal Listesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba acaba bu dosyayı .rar türünde atabilir misiniz tizende denedim ama olmadı malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı secsec Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba acaba bu dosyayı .rar türünde atabilir misiniz tizende denedim ama olmadı malesef
    Buradaki dosya rar seklinde aynı listenin eba tv li olanı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mb 90 için uyumlu olanı yokmudur acaba içinde eba tv olan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Emre8179 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mb 90 için uyumlu olanı yokmudur acaba içinde eba tv olan
    Evde öyle bir tv var ama ben uydu alıcısı kullandıgım için anten kablosunu takması problemli tv ye menuye basın kuruluma gelin manuel aramadan aratabilirsiniz aslında eba tv kanallarını girerek en sona atmış oluyor manuel kanal aramadan ekran resmi cektim size bu frekansı girin o sekil aratın

Konu Simba tarafından (24-03-2020 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya direkt bu rar daki sdx dosyası gibi mb 90 anakart ile uyumlu yokmudur yada siz yapıyorsannız böyle şeyleri mb 90 içinde yaparmısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Emre8179 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya direkt bu rar daki sdx dosyası gibi mb 90 anakart ile uyumlu yokmudur yada siz yapıyorsannız böyle şeyleri mb 90 içinde yaparmısınız
    MB 90 lar için değil.Bu listeyi ben kendi televizyondan usb cekip sizlere veriyorum MB 90 a vermem için böyle listeyi tv de taratıp düzenleyip usb yi kayıt edip sizlere vermem gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki rica etsem acaba böyle bişey yaparmısınız ayrıca başka kullanıcılarda yararlanabilir daha yararlı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki rica etsem acaba böyle bişey yaparmısınız ayrıca başka kullanıcılarda yararlanabilir daha yararlı olur
    inşallah kısa zamanda yapmayı deneyecem vestelin en buyuk eksikligi bu anında hemen cıkartması lazım listeyi vermesi lazım tkgs var ise o sekilde guncelleyebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazdığınız tggs nedir bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazdığınız tggs nedir bilmiyorum
    Yeni cıkarttıkları tv lerde var TKGS diye otomatik aratıyor kanalları ama bazı tv lerde calısmıyor

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri