REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: PC'de Casus var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PC'de Casus var

Başlat>Çalıştır
    Cikan yere kücük harfle: cmd deyin ve Enter
    Simdi karsiniza bir Dos penceresi acildi
    cikan bu pencereye:net user yazin (net bir bosluk user olacak.)
    O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kac tane kullanici var hepsi yazili buraya kadar her sey normal
    Eger: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa iste sende de casus var yoksa sorun yok
    var ise derhal sil:
    Peki nasil silinecek
    kolay
    net user SUPPORT_388945a0 /delete
    isterseniz aynı işlemi Yönetim Menusundeki Kullanıcılardan SUPPORT_388945a0 kullanıcısını silerek yapabilirsiniz. bende casus çıktı :boese157:
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (28-12-2006 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkür.bendede varmış.şimdi net user SUPPORT_388945a0 /delete yazıp enter bastım hala daha şuan için o yazı mevcut .ne yapmam gerekir acaba ikinci şıktan yani ''isterseniz aynı işlemi Yönetim Menusundeki Kullanıcılardan SUPPORT_388945a0 kullanıcısını silerek yapabilirsiniz.''bunu nasıl yapacağız.

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşım için teşekkür.bendede varmış.şimdi net user SUPPORT_388945a0 /delete yazıp enter bastım hala daha şuan için o yazı mevcut .ne yapmam gerekir acaba ikinci şıktan yani ''isterseniz aynı işlemi Yönetim Menusundeki Kullanıcılardan SUPPORT_388945a0 kullanıcısını silerek yapabilirsiniz.''bunu nasıl yapacağız.
    net user SUPPORT_388945a0 yazdıktan sonra bir boşluk bırak/delete yapıldığında siliniyor..bu casusu çoğu xp de var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    net user SUPPORT_388945a0 yazdıktan sonra bir boşluk bırak/delete yapıldığında siliniyor..bu casusu çoğu xp de var...
    teşekkürler ufuk paylaşım için :45:sayende sildim

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başlat>Çalıştır
    Cikan yere kücük harfle: cmd deyin ve Enter
    Simdi karsiniza bir Dos penceresi acildi
    cikan bu pencereye:net user yazin (net bir bosluk user olacak.)
    O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kac tane kullanici var hepsi yazili buraya kadar her sey normal
    Eger: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa iste sende de casus var yoksa sorun yok
    var ise derhal sil:
    Peki nasil silinecek
    kolay
    net user SUPPORT_388945a0 /delete
    isterseniz aynı işlemi Yönetim Menusundeki Kullanıcılardan SUPPORT_388945a0 kullanıcısını silerek yapabilirsiniz. bende casus çıktı :boese157:
    paylaşım için tekrar teşekkürler sildim :45:

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler ufuk paylaşım için :45:sayende sildim
    önemli değil..önemli olan casusun silinmesi:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kusura kalmayın görmedim yardım istemişsiniz neyse ufuk kardeşimizin sayesinde halletmişsin saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusura kalmayın görmedim yardım istemişsiniz neyse ufuk kardeşimizin sayesinde halletmişsin saygılarımla
    hocam ne demek sizin sayenizde ve ufuk kardeşimin sayesinde, önemli olan paylaşım.çok teşekkürler.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.Sağolasınız.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri