REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: PC'de Casus var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın mehmet aynı casus şu an ben dede çıktı. bunu nereye yazıp nasıl delete edeceğiz. teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tekniker1943 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın mehmet aynı casus şu an ben dede çıktı. bunu nereye yazıp nasıl delete edeceğiz. teşekkürler
    birinci ve dördüncü mesajda anlatılmıştır saygılarımla:00000002:
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (28-12-2006 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geniş bilgi için başlat+ çalıştır+ cmd +NET HELPMSG 2221

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadaşım, biraz daha açıklarmısın. bunu nereye yazıyoruz,nasıl siliyoruz.acemiyim.henüz başaramadım.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tekniker1943 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadaşım, biraz daha açıklarmısın. bunu nereye yazıyoruz,nasıl siliyoruz.acemiyim.henüz başaramadım.teşekkürler.
    bak kardeş birinci mesajdaki kırmızılı yazıları kopyala komut istemine yapıştır ve enter de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geniş bilgi için başlat+ çalıştır+ cmd +NET HELPMSG 2221
    NET HELPMSG 2221 ye nasıl ulaşırım. lütfen yardımcı olun. tekrar teşekkürler:v6cry:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NET HELPMSG 2221 ye nasıl ulaşırım. lütfen yardımcı olun. tekrar teşekkürler:v6cry:
    başlat orda çalıştır var oraya tıkla bir kutu gelecek o kutuya cmd yaz ve tamam de adminin önüne şunları yaz NET HELPMSG 2221 ve ardında enterle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    önemli değil..önemli olan casusun silinmesi:45:
    çok teşekkürler ufuk ve mehmet arkadaşlara ..sizleri biraz yordum. sonunda casusu sildim. her zaman acemi biri olarak yardımlarınıza muhtacım. sağolunuz.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmet ustamında dedigi gibi baslat calıstır cmd enter cıkan pencereye NET HELPMSG 2221
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyitcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mehmet ustamında dedigi gibi baslat calıstır cmd enter cıkan pencereye NET HELPMSG 2221
    estafurulla amca ya ne ustası :00000002:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri