REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Next 64 V1.156 Yazılımı 2020 Güncel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next 64 V1.156 Yazılımı 2020 Güncel

Yazılım Notları
    - DiSEqC 1.2 motor kullanımında "Ortaya Git" ve "Yeniden Hesapla" düzeltildi.
    - TP düzenleme seçenekleri iyileştirildi ve tüm TPleri silme özelliği eklendi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Simba tarafından (27-01-2020 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eyvallah hocam da. Yazılımı yükledim. Ancak tüm tp leri silme olayını göremedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Adnan70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eyvallah hocam da. Yazılımı yükledim. Ancak tüm tp leri silme olayını göremedim.
    Bende bu cihazdan yok next sitesinden indirdim tp secenegi duzeninde tüm tpleri silme eklendi yazıyor ama fabrika olaylarına dönmek falan mı gerekiyorki ? kanal listenizi yedekleyin fabrika ayarlarına dönün belki o zaman gelebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende bu cihazdan yok next sitesinden indirdim tp secenegi duzeninde tüm tpleri silme eklendi yazıyor ama fabrika olaylarına dönmek falan mı gerekiyorki ? kanal listenizi yedekleyin fabrika ayarlarına dönün belki o zaman gelebilir
    Yazılımında herhangi bir sorun yok. Uydu Kanal Tarama'dan TP listesine gelirseniz hepsini sil seçeneğini görürsünüz. Fabrika ayarlarına almanıza gerek yok ama 1 nolu seçenekle sıfırlarsanız daha sağlıklı olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri