Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Elazığ'da 6.8'lik büyük deprem: Türkiye sallandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Elazığ'da 6.8'lik büyük deprem: Türkiye sallandı

Afad tarafından yapılan açıklamada Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şırnak, Mardin, Diyarbakır'da ve birçok ilde hissedildi.

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz saha çalışmalarına başladı, gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
    Elazığ Belediye Başkanı, "Şu ana kadar korkulacak bir durum yok." dedi.
    Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 6.5 olarak kaydetti.
    Konu Simba tarafından (25-01-2020 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Insallah buyuk.kayiplar yoktur 6.8 gercekten cok siddetli olmus bu kış gununde elazig halkina ve su an magdur durumda olanlara yardim etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sivas'ta sallandı. Deprem olmadan önce markete gitmiştim eve geldiğimde dizlerim titredi o an kan şekerim düştü zannettim, meğersem deprem oluyormuş. Mutfaktaki lamba beşik gibi sallanıyordu, annem ve babam panikledi bir an ama sallantı durmuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sivas'ta sallandı. Deprem olmadan önce markete gitmiştim eve geldiğimde dizlerim titredi o an kan şekerim düştü zannettim, meğersem deprem oluyormuş. Mutfaktaki lamba beşik gibi sallanıyordu, annem ve babam panikledi bir an ama sallantı durmuştu.
    ustad geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun çok üzücü olay yüce ALLAH ülkemizi ve tüm dünyayı bu tür afetlerden korusun inşalah
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

depremden etkilenen tüm vatandaşlaımızın ALLAH yardımcısı olsun...ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dilerim....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölenlere allahtan rahmet, geriye kalanlara sağlık ve mutluluk dilerim. çok acınası bir durum. yer hatay 20 saniye sürdü. tekrar geçmiş olsun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun yaralılara acil şifalar hayatı kaybendelere de ALLAH C.C rahmet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son dakika: Elazığ depreminden acı haberler geliyor: 20 ölü

Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde 20 kişinin hayatını kaybettiğini, 1015 kişinin de yaralandığını bildirdi.
    Allah yardım etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ölü sayısı 29 yaralı sayısı 1466 olmuş allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri