Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanala nazar degdi kanal donmus kalmiş umarim duzelir test yayınıydı zaten ,sanırım test yayınını sonlandırdılar.
aldanmaz67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. test yayınıydı zaten ,sanırım test yayınını sonlandırdılar. yayın devam ediyor su an sorun yok
Yayını youtube kanalımıza yukledik 06.02.2020 tarihli yayın
Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yayın devam ediyor su an sorun yok ben de bu uydudan vaz geçmiştim ,,haberin güzel oldu. teşekkürler.
yayın türksatta free değil şifreli kanal açılmıyor
yasargullu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yayın türksatta free değil şifreli kanal açılmıyor zaten bu kanal turksatta şifresiz değil eutelsat 9 derece uydusunda şifresiz olarak izleniyor konuda turksat demedik biraz dikkat
yayın devam ediyor su an sorun yok
yayın D smart yayını arkadaşlar Türksatta
Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Love Nature HD Eutelsat 9B @ 9° East uydusunda yeni frekansına tasındı.2 aydan bu yanada şifresiz yayın yapmaktadır. Frekans ;11977 H 27500 Uyduyu 90 cm canak anten ve multifeed yöntemiyle izleyebilirsiniz. bigi için teşekkürler test etim fta olarak açık
paylaşmak güzeldir
Kanalda sinyal tekrar gitti sanırım bende lova naturede sinyal yok
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Forum Kuralları
Yer imleri