Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Aðýr Yaþamlar Yeni Sezonu ile 12 Þubat 2020 de TLC Ekranlarýnda

  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart Aðýr Yaþamlar Yeni Sezonu ile 12 Þubat 2020 de TLC Ekranlarýnda

    Dr. Now'u çýldýrtanlar, geçmiþin yüklerinden kurtulamayanlar... Aðýr Yaþamlar yeni bölümleri ile 12 Þubat'ta TLC'ye dönüyor. Yeni sezondan kalplere dokunan hasta hikayeleri ve biricik doktorumuz Dr. Nowzaradan'ý bekleyenler bu yazýda sizlerle buluþuyor.

    BAÐIMLI ÇÝFTLERÝN MÜCADELESÝ
    Lindsey’nin görünürde harika bir hayatý vardýr. Mükemmel bir iþi, onu seven kocasý ve mutlu bir evi. Kendisinin yemek, kocasýnýn ise alkol baðýmlýlýðý bu mutlu aileyi yardým alma konusunda ikna eder. Dr. Now’a baþvuran Lindsey, hayatýný deðiþtirecek bu yeni yolculukta sevdiklerinden destek alabilecek mi? Yoksa tek baþýna mý kalacak?

    TEK BÝR OLAYLA HAYATI TEPETAKLAK OLDU
    Bir zamanlar baðýmlýlýk danýþmaný olan Bethany Stout, þu an kendini ölüme sürükleyen bir baðýmlýlýðýn pençesinde… Sigorta dolandýrýcýlýðý ile suçlanan Bethany’nin hayatý bu geliþme ile alt üst olmuþ ve acýlarýný yemekle bastýrmaya baþlamýþ. Bethany hem kýzlarýný hem de hayatýný yeniden kazanmak için Dr. Nowzaradan’ýn kapýsýný çalýyor.

    LENFOMALARI SONU OLACAK
    J.T. Clark, 400 kiloyu geçen aðýrlýðý ile artýk hareket kabiliyetini kaybetmiþ. Yemek baðýmlýlýðý sadece bacak bölgesinde 100 kiloluk lenfoma oluþmasýna neden olmuþ. Dr. Now’un diyetiyle Clark için iþler hastanede de yolunda gitmiyor. Yemekleri hayatýndan çýkarmasýyla daha sinirli ve depresif bir kiþiliðe bürünüyor. Clarke, saðlýklý bir hayata kavuþabilecek mi?

    KÝLOLARI HAYALLERÝNÝN SONU OLDU
    Sevgilisiyle birlikte müzik grubu kurmanýn hayallerini kuran Travis, 300 kiloyu geçen aðýrlýðý ile bu hayalinden uzaklaþýyor. Herhangi bir enstrüman çalamayacak kadar hareket yetisini kaybeden Travis, Dr. Now’dan sihirli bir çözüm bekliyor. Ancak yemek baðýmlýlýðýnýn ardýnda yatan nedenleri önce kendi kiþisel yolculuðu ile çözmeli.

    DR. NOW'U EN ÇOK KORKUTAN HASTA
    1.50 boyu 300 kilo aðýrlýðý ile Joyce Del Viscova, Dr. Nowzaradan’ýn bugüne kadar gördüðü en zorlu hastalardan biri… Kreþ iþleten Joyce, kilosunun artmasý ve hareket etmekte zorlanmasýyla iþ yerini kapatarak, hayalindeki iþe veda etmiþ. Yedikleri hakkýnda Dr. Now’a da yalan söylemekten çekinmiyor. Joyce’un kilo verebilmesi için annesiyle yüzleþip travmalarýný atlatmasý gerekiyor. Baþarabilecek mi? Hep birlikte izleyeceðiz.

    ÞEYTANLARI ÝLE YÜZLEÞÝYOR
    Seana Collins henüz 22 yaþýnda ve 317 kilo… Onu baðýmlýlýðýn kucaðýna atan düþmanlarý ile yüzleþirken yanýnda en sevdiði ilacý yemekler olmayacak. Seana bu yolculuðunu baþarýyla tamamlayabilecek mi?

    Kullandýgým ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    bu nedir ya dogrumu goruyorum
    Kullandýgým ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

  3. #3

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Yeni bolum basladi gecen sezon steven kardesler vardi cocuk tam psikobatti babasina doktorlara falan neler cektirmisti zayifladimi bilmiyorum agir yasamlar hosuma gidior dr nowzaran 10 numara

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •