REKLAM

431 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SMART IPTV UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 2]

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı unalarman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1.mesajdakileri aynen uyguluyorum.5 madde de belirtilen CLEAR>OPEN a gelince CLEAR ı tıkladığımda hiç bir değişiklik olmuyor ve ekranın altında ''Dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor'' uyarısı veriyor.
    Bilgisayardan my playliste tıklayıp openden indirdiginiz dosyayın secip saveye tıklayın ssiptv uygulamasına tekrar girip cıkın ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgisayardan my playliste tıklayıp openden indirdiginiz dosyayın secip saveye tıklayın ssiptv uygulamasına tekrar girip cıkın ustad

USB kullanılmıyor mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı unalarman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    USB kullanılmıyor mu?
    yok hocam ne usb si ssiptv den bu sekil yukleniyor sizde ssiptv varmı tv de falan bunu nereye yukleyeceksiniz:?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok hocam ne usb si ssiptv den bu sekil yukleniyor sizde ssiptv varmı tv de falan bunu nereye yukleyeceksiniz:?
    LG Smart tv ye yükleyeceğim.SSIPTV var,kod alıyorum Playlist Editor'e girip ADD DEVİCE olan yerdeki kutuya kodu girip ADD Device tıkllıyorum.Clear' e tıklayınca ''Dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor'' uyarısı veriyor.Kanalları yükleyemiyorum herhalde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LG Smart tv ye yükleyeceğim.SSIPTV var,kod alıyorum Playlist Editor'e girip ADD DEVİCE olan yerdeki kutuya kodu girip ADD Device tıkllıyorum.Clear' e tıklayınca ''Dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor'' uyarısı veriyor.Kanalları yükleyemiyorum herhalde.
    bana ssiptv dekip baglantı kodunu özel mesaj ile gonderin ustad ben yukleyim sizin listeyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustad listeyi yukledim ssiptv programına girin kanallar gelecektir gelmezse sag uste ssiptv de yani, yenile tusuna basınız (yuvarlak simge)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustad listeyi yukledim ssiptv programına girin kanallar gelecektir gelmezse sag uste ssiptv de yani, yenile tusuna basınız (yuvarlak simge)
    Bakıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakıyorum.
    Çok sağ olun,kanallar geldi,Allah razı olsun.İki gündür uğraşıyordum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri