REKLAM

431 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SMART IPTV UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 2]

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fosfosforik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çoğu yayın gitti yav güncelleme gelecek mi?
    Mesela bende kanallar aktif calisiyor calismayanlar hangileri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mesela bende kanallar aktif calisiyor calismayanlar hangileri
    Hepsine bakamadım ama tv8, fox, star çalışmıyor. show ve trtler gayet güzel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fosfosforik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hepsine bakamadım ama tv8, fox, star çalışmıyor. show ve trtler gayet güzel.
    O kanallar bende aktif calisiyor hangi programla izliyorsunuz iptv dosyasini bilgisayar ve yurtdisindan izlemeye calisiyorsaniz problem oluyor izleyemezsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O kanallar bende aktif calisiyor hangi programla izliyorsunuz iptv dosyasini bilgisayar ve yurtdisindan izlemeye calisiyorsaniz problem oluyor izleyemezsiniz.
    Yok Türkiye'deyim SS ile tvden izliyorum. Akşama kadar gayet güzel çalışıyordu hepsi tam masterchefin ortasında gitti bi anda ben de anlamadım. Bi kaç kere listeyi silip tekrar yükledim ama düzelmedi sonra.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok Türkiye'deyim SS ile tvden izliyorum. Akşama kadar gayet güzel çalışıyordu hepsi tam masterchefin ortasında gitti bi anda ben de anlamadım. Bi kaç kere listeyi silip tekrar yükledim ama düzelmedi sonra.
    Birde ben bakayım ssiptv den kanallara

- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -

Blu iptv kanalları göstermiyor geçici sorun olabilir veya linkleri yenilemek gerekebilir yarın ben detaylı bakayım yeni linkler olursa dosyayı guncellerim ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Birde ben bakayım ssiptv den kanallara

- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -

Blu iptv kanalları göstermiyor geçici sorun olabilir veya linkleri yenilemek gerekebilir yarın ben detaylı bakayım yeni linkler olursa dosyayı guncellerim ok
    Çok teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkürler.
    Linkler değişmiş yarına hazırlarım kanallar aktif calısıyor linkleri guncelleyince

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanıcı var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri