Alıntı Saho42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Selâmün Aleyküm. Ben buraya bugün üye oldum. İlk mesajda ki dosyayı bugün öğlen 12'de indirdim ve kullanıyorum sorunsuzca. Emek için ALLAH Celle Celâluh râzı olsun. Fakat sorum olacak. Hani dosya sürekli güncelleniyor, eklenen yada çıkarılan kanallar oluyor ya, şunu soracam bu duruma binâen; dosya her güncellendiğinde benim bu dosyayı tekrar indirip iptv uygulamasına yüklemem mi gerekiyor? Yoksa ilk yüklediğim dosyadaki kanal listesi iptv uygulamasını açınca kendiliğinden güncelleniyor mu?
Sizdende Allah razı olsun evet yenilenen dosyayı cihaza tekrar yüklemeniz gerekiyor bu uyarıyıda yeni dosyada yaptım.3 numaralı duyuru kanalındada açıklamıştım.Ben yeni kanalları buldugumda veya linki giden kanalları yenilerini bulabilirsem yükluyorum aynen buraya veriyorum facebook -twitter gibi sosyal medya kullanıyorsanız sitemizi begenin biz orada dosya guncelleyince sizlere bildirim geliyor ve gelişmeleri takip etmiş olursunuz otomatik guncelleme sansımız yok malesef.