REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Next Quantum 4k+ android uydu alıcısı izlenimlerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 5ci videomuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 5ci videomuz
    Hocam hic ugrasma bu cihazla nextin en dandik cihazi bu galiba atlantada bole bir cihaz yapmisti ayni bunun gibi vasat otesiydi bu yazilimla falan duzelmez bence kronik sorunlar var sanirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakalım ustad 2 yazılım verdiler denemeye devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uydudan veya internetten online guncelliyorsun sanırım hocam değilmi yazılım sitelerinde yok bu yazılım cunki ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kadar para verilmez bu cihaza ne özelliği var bunu alacağına İcon veya Mediastar al daha iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merakla bekliyorum 2 ci yazilimi videoda anlatirsin yinede cihaz baya problemli umarim yazılimla aşarsin bu durumlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Android izlenimlerim

- - - Updated - - -

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uydudan veya internetten online guncelliyorsun sanırım hocam değilmi yazılım sitelerinde yok bu yazılım cunki ?
    Yok NeXT’in sitesinden bana yollamışlar ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Android izlenimlerim

- - - Updated - - -

Yok NeXT’in sitesinden bana yollamışlar ustad
    Yeni yazilimi denedinizmi acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pro 7 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni yazilimi denedinizmi acaba?
    evet denedim

- - - Updated - - -

Push Upgrade cihazın kendi güncellemesine 30.04 de verdik. Şimdiye kadar bir güncelleme problemi bildirilmedi. DVTPlayer kaynaklı DVB kanalların bazılarında zaman zaman görülebilen audio leap-sync ve audio bozulma problemleri vardı. Bununla ilgili bir test yazılımı hazırladık şuan kadar olan fixleri de kapsıyor. İlgilenirseniz paylaşıyorum. Hem de USB Upgrade tekrar denenmiş olabilir.
    NEXT_ANDROID_S905D_S2_TEST_20200430_2118.zip

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet denedim

- - - Updated - - -

Push Upgrade cihazın kendi güncellemesine 30.04 de verdik. Şimdiye kadar bir güncelleme problemi bildirilmedi. DVTPlayer kaynaklı DVB kanalların bazılarında zaman zaman görülebilen audio leap-sync ve audio bozulma problemleri vardı. Bununla ilgili bir test yazılımı hazırladık şuan kadar olan fixleri de kapsıyor. İlgilenirseniz paylaşıyorum. Hem de USB Upgrade tekrar denenmiş olabilir.
    NEXT_ANDROID_S905D_S2_TEST_20200430_2118.zip
    Gelisme veya iyilesme mevcutmu acaba

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri