REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Bildiğiniz Her Şeyi Unutun - Düğmeye Basıldı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bildiğiniz Her Şeyi Unutun - Düğmeye Basıldı

Bildiğiniz herşeyi unutun - Düğmeye basıldı. Gelecekte ne olacak hiç düşündünüz mü? Teknolojik gelişmeler dünyanın geleceği ni nasıl etkileyecek acaba. Son zamanlarda birçok değişim yaşanıyor, adeta yeni bir çağa giriyoruz. Peki bu mekanizmayı kim harekete geçirdi. Hayatımızda neler değişecek.? Yapmış olduğum en ilginç video lardan biri olan bu çalışmamı umarım beğenirsiniz. İyi seyirler
    ilhan yılmam youtube kanalına teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu dunyada hersey olabilir bu koronadan sadece yaslilar degil genc ve orta duzey yaslilarda hayatini kaybedior ve video anlatilanlar bir nebze gercek olabilir ama hedef kitlenin ben yaslilar oldugunu cok dusunmuyorum acikcasi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 gün önce bu videoyu bi tanıdığım izletti bana ve benim görüşüm bu adam çok aşırı bilim kurgu filmi izlemiş hele birde PS4 te Kill Zone oyununu oynadıysa tam etkisinde kalmış olabilir. Adamın her anlattığı saçmalıktan ibaret.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 gün önce bu videoyu bi tanıdığım izletti bana ve benim görüşüm bu adam çok aşırı bilim kurgu filmi izlemiş hele birde PS4 te Kill Zone oyununu oynadıysa tam etkisinde kalmış olabilir. Adamın her anlattığı saçmalıktan ibaret.
    Youtubeden reklamdan para kazanmak için yapılmış bir video gibi geldi bana göre

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri