Ulkemizde hersey niye ters anlam veremiyorum
Ulkemizde hersey niye ters anlam veremiyorum
Neyi ters anlamadım... Hem yasaklıyorsun sonrada fotoğraf atıyorsun madem cuma namazını kıldın niye görüntü paylaşıyorsun sadece sizmi müslümansınız sadece sizmi cennete gideceksiniz.yazıklar olsun bu sıkıntıda şov yapıyorsunuz ya yazıklar olsun diyanet başkanlığına derhal istifa etmesi gerek.
Baskan bu durum ters zaten adamlar resmen ssova cikmislar ulkede birseyde duzgun gitsin yok ya onu demek istedimNeyi ters anlamadım... Hem yasaklıyorsun sonrada fotoğraf atıyorsun madem cuma namazını kıldın niye görüntü paylaşıyorsun sadece sizmi müslümansınız sadece sizmi cennete gideceksiniz.yazıklar olsun bu sıkıntıda şov yapıyorsunuz ya yazıklar olsun diyanet başkanlığına derhal istifa etmesi gerek.
Saygilar bizden
adamlar haklı kardeşim....cuma namazları yasaklandıktan sonra adamların canları sıkıldığından,camii önlerine artık kutuda koyamadıklarından düşündüler taşındılar nasıl yalakalık şaklabanlık yaparız diye,nasılsa elemanda bol(130bin kadrolu)aralarında kura çekip her cuma beştepedeki camide ibadetinizi yaparsınız...haaaa bukadar zahmete karşılık kutuyu dolduramassanız bu halk size gücenir haaa...Cennete gidecek ilk kafile bunlar secilmisler.Bizler neyizki bunlarin gozunde insan yerine konmuyoruz.Adamlar.kendi bildigine.namazi yasakliorlar.camide kendileri kiliyor bune.perhiz birde video atmislar.bestepede cuma namazi diyeNeyi ters anlamadım... Hem yasaklıyorsun sonrada fotoğraf atıyorsun madem cuma namazını kıldın niye görüntü paylaşıyorsun sadece sizmi müslümansınız sadece sizmi cennete gideceksiniz.yazıklar olsun bu sıkıntıda şov yapıyorsunuz ya yazıklar olsun diyanet başkanlığına derhal istifa etmesi gerek.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri