Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: PTT ücretsiz maske dağıtımı yapacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben şimdi sipariş verdim inşallah gelir. bakalım ne olacak
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, relaks yahu...

Maske siparişi verdiğinizde maskeler, tek bir merkezden gelmeyecek. Maskeler ilçe bazında bütün yurda dağıtılmış vaziyettedir. Yani maskeler yerel PTT merkezlerinde hazır vaziyettedir. Siparişi verdiğinizde yerel PTT'nin deposundan, PTT dağıtım elemanları adresinize getirecek.

Yalnız ilk dağıtım, PTT'ye epeyce bir iş yükü oluşturacak. PTT'nin dağıtım elemanlarının, nerdeyse uğramadığı adres kalmayacak. Bu da epeyce zaman alacak.

Maske satışına yasak geldiği için, uyanık olun. Eczanelerden maske isterseniz para ödemeyin. Ben bugün market alış verişine çıktım. Marketçi beni maske yok diye içeri almadı. Hemen karşıdaki eczaneye gittim. Bir adet maske verdiler. Ne kadar diye sordum. Satışı yasaklandı. Elimizde kalacağına hediyemiz olsun dediler. Tabi benim aldığım eczane tanıdık idi.

Hasılı; devamlı suretle olumsuzu çağırmayın. Optimist kalmaya çalışın. Başta büyüklerimiz ve ailemiz için kurallara uymaya özen gösterin, mümkün olduğunca evde kalın.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TELEFONA KOD GELİNCE ECZANEYE GİDİN

Yapılan düzenlemeye göre; 20-65 yaş arasındaki vatandaşların cep telefonuna Sağlık Bakanlığı tarafından kod gönderilecek.
    Kimlikleriyle birlikte eczaneye gidecek vatandaşlar, bu kodları verip 5 adet ücretsiz maskesini alacak. Eczanelerde yığılmaların olmaması için böyle bir düzenlemenin yapıldığı öğrenildi.

TÜRK ECZACILAR BİRLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, "İstanbul'da 1-2 gün içerisinde, Ankara yine 1-2 gün içerisinde, 11 büyük il 3-4 günlük süreç içerisinde, tüm Türkiye ise bir hafta, belki de 10 günlük bir süreç içerisinde bu maskelerin tamamına erişebilir noktaya gelir." dedi.
    5 GÜNLÜK MASKE DAĞITIMI YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı'nın vatandaşlara "5 günlük maskeniz eczaneden size verilecektir." şeklinde mesaj atacağını belirten Çolak, günlük bir maske kullanmak koşuluyla maskelerin şimdilik haftalık olarak geleceğini ifade etti.
    Çolak ayrıca, daha sonra bu miktarın çoğalacağını ve sayının artacağını aktardı.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri