Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Süleyman Soylu istifa etti (geri döndü)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Süleyman Soylu istifa etti (geri döndü)

Süleyman Soylu, Twitter hesabından İçişleri Bakanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
    Soylu, sokağa çıkma yasağının uygulanması ve sorumluluğunun tamamen kendisinde olduğunu söyledi.
    CUMHURBAŞKANIMIZ BENİ BAĞIŞLASIN

Süleyman Soylu, istifa açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımız beni bağışlasın.." dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Koronanavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında cuma akşamı sokağa çıkma yasağı kararı alınmıştı.Bu kararın ardından insanlar marketlere ve fırınlara akın etti, sosyal mesafe kavramı unutuldu.
    Sokağa çıkma yasağı kararının açıklandığı saat ve genelgenin ayrıntılarının geç açıklanması İçişleri Bakanlığını hedef tahtasını getirdi.
    Süleyman Soylu, yaşananların ardından istifa kararı aldı.
    "SORUMLULUK HER YÖNÜYLE ŞAHSIMA AİTTİR"

Soylu, istifa kararını açıklarken bu duruma da dikkat çekti ve "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir.

"GÖRÜNTÜLER MÜKEMMEL YÖNETİLEN SÜREÇLE UYUŞMADI"

Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı.. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı." dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istifa gerekçesini bizde yedik...sen onu külahıma anlat...istifanın altında başka şeyler var...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumhurbaşkanı bu istifayı kabul etmez..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6. 13-04-2020, 01:42

Sebep
    Mesajlara dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Halkın desteğiyle atana ilk bakan oldu. Yoksa dün akşam destek görmeseydi şu an iş bitmişti. Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi içişleri bakanı. Bu kadar hain varken gitmesi doğru olmazdı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen katılıyorum... Bu kadar hain etrafımızı virüs gibi sarmışken, gitmesi kesinlikle doğru olmaz.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gece yarısı yaşanan sürecin ardından Süleyman Soylu Twitter hesabındaki istifa açıklamasını sildi ve yeni bir açıklama yaptı.
    CUMHURBAŞKANIMIZIN TUTUMU BENİ MAHCUP ETMİŞTİR

Bakan Soylu, "Sokağa çıkma yasağı ile ilgili, sorumluluğumuzun gereği aldığım karar üzerine Milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu, beni mahcup etmiştir.

ONARMA HAKKI VERİLMESİ, SORUMLULUĞUMUZU ARTIRDI

Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır.
    MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE YOLA DEVAM İNŞALLAH

Allah mahcup etmesin. Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah..." ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam bir tiyatro...sokağa çıkma yasağının olduğu bir zamanda hangi halk desteği...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim anlamadıgım sn soylu istifa verdi dediki ben hatalıyım bu olaylar bir nevi benim yüzümden oldu buraya kadar herşey normal bir bakıyoruz soylu halk kahramanı ilan edildi bu na anlam veremiyorum ben mi yanlış algılıyorum acaba olayları anlamadım ya

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri