Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: PTT ücretsiz maske dağıtımı yapacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart PTT ücretsiz maske dağıtımı yapacak

Ülkemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında yayımlanan genelgeyle, pazar ve market gibi sosyal alanlarda maske takma zorunluluğu getirilmişti.
    Maske fiyatları, talep patlaması nedeniyle fahiş fiyatlarla piyasada satılırken, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın ortak çalışması ile vatandaşlara ücretsiz maske verilecek.
    HAFTADA 1 PAKET

PTT'nin online alışveriş sistemi ePTTAVM üzerinden yapılacak başvurular ile haftada 1 paket (5 adet) maske ücretsiz olarak vatandaşların adreslerine teslim edilecek.
    SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BULUNANLAR FAYDALANAMAYACAK

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altındaki vatandaşlar, ücretsiz maske dağıtımından faydalanamayacak
    Konu ASİL tarafından (05-04-2020 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAYFADA hata var sanırım sipariş verilemiyor

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen siteye giriş yapılamıyor çalışma yapılıyor olabilir malum hafta sonu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli Vatandaşlarımız,

Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.
    Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli Vatandaşlarımız,

Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.
    Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla.
    06/04/2020 bugün edevlet üzerinden baktım aradım bulamadım şu anda edevlet üzerinden işlem yapılabiliyor mu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    06/04/2020 bugün edevlet üzerinden baktım aradım bulamadım şu anda edevlet üzerinden işlem yapılabiliyor mu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın girişimiyle herkese ücretsiz maske dağıtılacağı duyurulmuş ePTTAVM üzerinden başvuru formu hazırlanmıştı. Sitenin yoğunluğu kaldırmaması nedeniyle başvuru talebi e-Devlet üzerinden alınmaya başlandı.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden evinizdeki her birey için 5’er adet ücretsiz maske siparişi verebilirsiniz. Her hafta kişi başı 5’er adet sipariş verilebiliyor. Gönderimler PTT Kargo tarafından ücretsiz olarak yapılacak.
    Paralı maske satışı yasaklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün düzenlediği kabine toplantısı sonrasında açıklama yaptı ve yeni kararlar alındığını duyurdu. Bundan böyle parayla maske satışı durdu. Sadece ücretsiz maske dağıtımı yapılacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önce ben siparişi verdim inşallah gelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maske isi Kredi isine dönmesin 7 gün olacak ses yok krediden.basvurduk gelirse burada msji yayinlarim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri