Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Süleyman Soylu istifa etti (geri döndü)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tam bir tiyatro...sokağa çıkma yasağının olduğu bir zamanda hangi halk desteği...
    bırakın bu tiyatro ayaklarını. Dün akşam bütün sosyal medya bakana destek verdi.

Asıl tiyatroyu ne biliyormusun tehdit mesajı alıyorum diye yayagara yapmak ama tehdit edenin kendi uşakları çıkması. Ekmek dağıtamıyorum ama çok iyi sözc.. denen paçavrayı dağıtırım demek. 1000 kişilik sahra hastanesi kurduk diyerek kapalı spor salonuna 50 tane paravan atıp akıl oyunu yapmaktır. Asıl tiyatro helin bölek denen teröristi sanatçı olarak lanse edip onu savunan milletvekillerinin sanat hukuk demesi tiyatrodur. Daha sayacak çok şey var.

Süleyman soylu dün akşam halkın desteği ile seçilmiş bir bakan oldu. Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi bakanıdır. He birde o akşam iki saat kala değil 2 ay önce haber versen o luppocular yine yığılırdı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

VOLKAN...görüşüne saygı duyorum kardeşim fakat bu hassas ve kritik ortamda daha fazla siyasete girmekte istemiyorum....şukadarını söylemek istiyorum...58 yaşındayım bu güne kadar bu memlekette her iktidarın ilan ettiği terörüstüde,hayinide oldu,ilan ettiği kahramanlarıda oldu...bu hükümetine ve zamana göre peyder pey deyişti...neyse...bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum...hoşça kal arkadaşım...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan'a aynen katılıyorum.

Bu memlekette ayrılık tohumları ekmek için sözcü gazatesi( pislik gazete ) dağıtan belediye başkanları var.

Belediye Başkanı gazete dağıtır mı ? işte bir belediye başkanı gazete dağıtırsa, halkı ayrıştırmış olur. Yani temsil makamına gelenler, seçim kampanyası bittikten sonra halkın tamamını kucaklamak zorundadır.

Peki bu belediye başkanı, devamlı suretle devlet, millet düşmanlığı yapan ve devamlı yalan haber yapan gazeteyi dağıtırsa, halkın tamamını kucaklaması mümkün olur mu ? Olmaz.

Seçim kampanyası esnasında söylemler hamaset dolu olabilir. Ancak seçim bittikten sonra temsil makamına gelen bir siyasetçi halkın tamamını kucaklamak zorundadır, yükümlüdür. Eğer halkın tamamını kucaklamazsa, belli bir kesimin belediye başkanı olarak kalır.

Böyle insanlara siyasi dayatma yaparak gazete dağıtırsa, halk o belediye nasıl saygı duyacak ? Tabiki saygı duymayacak. Zaten bu tipler bir defa belediye başkanı olurlar. Topladıkları vergileri kendi adamlarına kaymaklı ihaleler vermek yoluyla iç ederler.

Siyasetçi dediğin, Sayın Süleyman Soylu gibi, verdiği kararın ağırlığını hissederek, istifa etme erdemi gösterebilmelidir. İşte sayın bakanın da istifa kararında, insanların 2 gün için marketlere akın etmesine anlam veremedim. Demek ki bugüne kadar aldığımız tedbirler anlaşılmamış dedi ve bazı vatandaşların abartı şekilde marketlerde izdiham oluşturmasına anlam veremedi. Salgın yaşanan böylesi kritik günlerde, insanların izdiham oluşturarak virüs bulaşmasını kolaylaştırmalarından kendini sorumlu tuttu ve erdemli bir şekilde istifa etti. Yani sayın bakanın istifasının asıl mim noktası da burasıdır. Her ne şekilde olursa olsun, insanların bir birleriyle bu kadar yakın temas içinde olmaması gerekiyordu.

Hasıl kelam; burada sayın bakan aleyhinde yazanlar, bakanın hangi gerekçe ile istifasını verdiğini anlayamamışlar bile...

Yani anlayamayanlara benim de söyleyeceğim; breh breh breh diyorum.

Biraz başınızı kaldırıp ta dünyaya bakmanızı tavsiye ederim. Rusya/Tataristan/Kazan'da yaşamaktayım. Burada alınan virüs tedbirlerinden dolayı, insanlar evinde tecrit olmak zorunda bırakıldığı için, yüzlerce yaşlı insan öldü. Apartmanları kesif ölü insan kokusu sardı. Devlet kapıları kırıp, ölenleri direk yakmaya götürüyor. İşte burada insanın değeri bu kadar.

Sayın bakanı eleştireceğinize biraz başınızı kaldırın da dünyaya bakın. Yaşadığınız ülkenin sizlere insan olarak verdiği değeri anlayın.

Bu salgında Amerikasını da gördük, avrupasını da... Hepsi sapır sapır döküldüler.

Süper güç olduğunu iddia eden, diğer dünya ülkelerinde yaşanan trajik rezilliklere rağmen, hala devletiniz hakkında karalama yapabiliyorsanız, en hafif tabiriyle bunun adı nankörlüktür.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hala devletiniz hakkında karalama yapabiliyorsanız, en hafif tabiriyle bunun adı nankörlüktür.
    SERKANGÜZEL....burada tartışmayı belli bir seviyede tutmak istemiyorsan senin ölçülerinde devam edebiliriz....ben buna varım...

yukarıda senden alıntı yaptığım NANKÖR benzetmesini kimin için yapacağız...senin lugatında birilerine yalakalık yapmamak,onu pohpohlamamanın karşılığı nankörlükmüdür.....tanımadığın bilmediğin görmediğin bir insanı nankörlükle suçlamak en hafif tabiriyle ahmaklıktır,cahillik serkan.....insanlara taaa tataristandan şu güzeldir bu çirkindir şu doğrudur bu yanlıştır,ya benim gibi düşünürsünüz yada nankörlük etmiş olursunuz dediğiniz taktirde,insanlar demezmi size.....seninde belirttiğin gibi bu güzelim ül***i bırakıpta ne arıyorsun rusyada tataristanda demezlermi,buranın suyumu çıktı,neden yerlere göklere sığdıramadığın ülkeni bırakıpta çöplüklerde ölülerin cirit attığı memlekettesin diye sana sormazlarmı...bu bir çelişki deyilmi...bu yaşıma geldim hiçbir kurumdan yardım istemedim,menfatim için kimseye yalakalık şaklabanlık yapmadım...askerliğimi yaptım 30 yıl vergimi ssk primimi ödedim ve emekli oldum....yani nankörlük hakkı olmayanı alıp karşılığını vermeyen biri hiç olmadım fakat senin bu sözcükle aşina olduğuna göre muhakkak mazinin bir kenarında vardır bir yaşanmışlığın...bu sebebledirki yazındaki suçlamanın ilk önceliği bu sıfat oldu...buda savunduğun kesimin veya tarafın tipik insanı karalama metodunun bir örneği....tuttuğun bu yolda sana başarılar dilemiyeceğim...çünki bu yol sakat biryol,çıkmaz bir yol...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hala devletiniz hakkında karalama yapabiliyorsanız, en hafif tabiriyle bunun adı nankörlüktür.
    SERKANGÜZEL....burada tartışmayı belli bir seviyede tutmak istemiyorsan senin ölçülerinde devam edebiliriz....ben buna varım...

yukarıda senden alıntı yaptığım NANKÖR benzetmesini kimin için yapacağız...senin lugatında birilerine yalakalık yapmamak,onu pohpohlamamanın karşılığı nankörlükmüdür.....tanımadığın bilmediğin görmediğin bir insanı nankörlükle suçlamak en hafif tabiriyle ahmaklıktır,cahillik serkan.....insanlara taaa tataristandan şu güzeldir bu çirkindir şu doğrudur bu yanlıştır,ya benim gibi düşünürsünüz yada nankörlük etmiş olursunuz dediğiniz taktirde,insanlar demezmi size.....seninde belirttiğin gibi bu güzelim ül***i bırakıpta ne arıyorsun rusyada tataristanda demezlermi,buranın suyumu çıktı,neden yerlere göklere sığdıramadığın ülkeni bırakıpta çöplüklerde ölülerin cirit attığı memlekettesin diye sana sormazlarmı...bu bir çelişki deyilmi...bu yaşıma geldim hiçbir kurumdan yardım istemedim,menfatim için kimseye yalakalık şaklabanlık yapmadım...askerliğimi yaptım 30 yıl vergimi ssk primimi ödedim ve emekli oldum....yani nankörlük hakkı olmayanı alıp karşılığını vermeyen biri hiç olmadım fakat senin bu sözcükle aşina olduğuna göre muhakkak mazinin bir kenarında vardır bir yaşanmışlığın...bu sebebledirki yazındaki suçlamanın ilk önceliği bu sıfat oldu...buda savunduğun kesimin veya tarafın tipik insanı karalama metodunun bir örneği....tuttuğun bu yolda sana başarılar dilemiyeceğim...çünki bu yol sakat biryol,çıkmaz bir yol...
    @hüseyin, şu yazdıklarınıza bakınca, ne kadar sorumsuz ve seviyesiz biri olduğunuzu göstermiş oldunuz.

Mesajımda sizin nick'inize yer verdim mi, beni hedef alarak yazıyorsunuz ?

Okuduğum mesajlara nick belirtmeden kendi görüşümü yazmam en doğal hakkımdır. Var mı benim mesajımda sizin nick'iniz ? E öyleyse ??? Siz de nick'e yer vermeden kendi görüşünüzü yazabilirdiniz. Yazamadığınıza göre, demek ki, saplantılısınız. Yani fikir üretmek yerine kavga etme yolunu seçiyorsunuz.

Öncelikle forumlarda açık aland yazıyorsanız, senli benli değil, sizli bizli hitap etmesini öğrenmelisiniz.

Ama yine de yazdıklarına tek tek yanıt vereyim;

* Hakkı teslim etmenin adı, ne zamandan beridir yalakalık oluyor ?

* Ben tanımadığım insanlara nankör demiyorum. Yazılan içeriklere nankörlük diyorum. Bilmem aradaki farkı anlayabildiniz mi ? Eğer anlayamadıysanız, cahillik, ahmaklık edersiniz.

* İşte İnternet'in güzelliği de burada... Sizin gibi cühelanın yazdıklarını taa Tataristan'dan okuyabiliyorum, kendi görüşümü yazıyorum. Buradaki çirkini yazıyorum ki, ülkemizdeki güzellikleri görüp anlayabilesiniz diye...

* Tabi ki, ekmek paramı kazanmak için Tataristan'dayım. Siz de memleketinizde oturup göbeğinizi kaşıyacağınıza, çalışmak için dünyaya açılın da, dünya görüşünüz artsın. Virüs nedeniyle evlere kapandık ta, yazdıklarınızdan dolayı, ülkemizde sizin gibi sütlaç beyinlilerden haberimiz oldu.

* Tataristan'da yaşamanın neresi çelişki olsun. Ekmeğin kazanılabildiği her yerde insanlar yaşar. Asıl çelişki, çaba göstermemektir.

* İşte sizin( yalnızca siz diyeyim de başka üyeler alınmasın ) gibi, sütlaç beyinliler anlasın diye, böyle karantina günlerinde Tataristan'dan mesaj yazıyorum ki, ülkemizin kıymetini anla diye... Yalnız bir tabirin tam da yerinde olmuş. Şu sıra burada her mahallede ölüler cirit atıyor. Ama çöplüklerde değil. Yakmaya götürüyorlar.

* İşte burada yaşanan trajik rezillikleri gör de anla diye yazdım ama, anlayacağına, "ne işin var orda?" diye soruyorsun. Demek ki, ben burada ne yazsam boş, çünkü trajediyi ve rezilliği anlamayacaksınız. Ya da bana ne Tataristan'dan diyeceksiniz. E normal bir yerde sizin gibi zihniyetler ne de olsa dünyadan kopuk yaşıyorsunuz. Umarım şimdi çelişkiyi anlayabilmişsinizdir ?

* Ben 58 yaşındayım. Devletten emekliyim. Elektronik yüksek mühendisim. Yurtdışında bir üniversitede mesleğimde çalışmaktayım. Aynı zamanda uydu hobiseverim. Ben de hiç bir kurumdan yardım istemedim. Yalakalık yapmadım. Askerliğimi de son gününe kadar yaptım. Primlerimi ödedim, emekli oldum.

* Yükümlülüklerimi yerine getirdim, öyleyse nankör değilim demek değildir. Yani sorumlu bir vatandaş gibi yazmalısınız. Sizin yazdığınız gibi, ver allahım ver, hükümet düşmanlığı yapmak demek değildir. İki - üç mesajınızda, hep öküz altında buzağı arar tarzda şeyler yazıyorsunuz ! Var mı bir tespitiniz ? Varsa tespitlerinizi yazım da okuyalım ? Tespitiniz yoksa, ya eyyam yapmayacaksınız ya da eleştiriye tahammül göstereceksiniz. Yani hakkı teslim etmenin neresi yalakalık ?

Hasılı hasılı kelam; yazdıklarınıza tek tek yanıt verince epeyce uzun bir mesaj oldu. Ben de size aynı temennilerde bulunacağım. Bu sinir ve hırsla devlete, hükümete ideolojik bir sapkınlıkla düşmanlık etmeye devam ederseniz, kendinize zarar verirsiniz.

Yapmayın böyle... Yukarıda allah var ve herşeyi görüyor.
    Konu serkanguzel tarafından (13-04-2020 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"GÖREVİNİ SÜRDÜRMESİNİ İSTEDİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaşanan olumsuzluklar bu gerçeği ortadan kaldırmıyor. İçişleri Bakanımızın bu konudaki sorumluluğu üstlenerek gösterdiği hassasiyeti takdirle karşılıyorum. Ancak istifasını kabul etmeyerek kendisinin görevini sürdürmesini istedik." dedi.
    "Terörle mücadele, afetler ve son olarak koronavirüsle mücadelede başarılarına yakınen şahit olduğumuz sayın bakanımız görevine devam ediyor." diyen Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye de teşekkür etti.

Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak verdiği destekten ötürü sayın Bahçeli'yi şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum." dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanguzel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @hüseyin, şu yazdıklarınıza bakınca, ne kadar sorumsuz ve seviyesiz biri olduğunuzu göstermiş oldunuz.

Mesajımda sizin nick'inize yer verdim mi, beni hedef alarak yazıyorsunuz ?

Okuduğum mesajlara nick belirtmeden kendi görüşümü yazmam en doğal hakkımdır. Var mı benim mesajımda sizin nick'iniz ? E öyleyse ??? Siz de nick'e yer vermeden kendi görüşünüzü yazabilirdiniz. Yazamadığınıza göre, demek ki, saplantılısınız. Yani fikir üretmek yerine kavga etme yolunu seçiyorsunuz.

Öncelikle forumlarda açık aland yazıyorsanız, senli benli değil, sizli bizli hitap etmesini öğrenmelisiniz.

Ama yine de yazdıklarına tek tek yanıt vereyim;

* Hakkı teslim etmenin adı, ne zamandan beridir yalakalık oluyor ?

* Ben tanımadığım insanlara nankör demiyorum. Yazılan içeriklere nankörlük diyorum. Bilmem aradaki farkı anlayabildiniz mi ? Eğer anlayamadıysanız, cahillik, ahmaklık edersiniz.

* İşte İnternet'in güzelliği de burada... Sizin gibi cühelanın yazdıklarını taa Tataristan'dan okuyabiliyorum, kendi görüşümü yazıyorum. Buradaki çirkini yazıyorum ki, ülkemizdeki güzellikleri görüp anlayabilesiniz diye...

* Tabi ki, ekmek paramı kazanmak için Tataristan'dayım. Siz de memleketinizde oturup göbeğinizi kaşıyacağınıza, çalışmak için dünyaya açılın da, dünya görüşünüz artsın. Virüs nedeniyle evlere kapandık ta, yazdıklarınızdan dolayı, ülkemizde sizin gibi sütlaç beyinlilerden haberimiz oldu.

* Tataristan'da yaşamanın neresi çelişki olsun. Ekmeğin kazanılabildiği her yerde insanlar yaşar. Asıl çelişki, çaba göstermemektir.

* İşte sizin( yalnızca siz diyeyim de başka üyeler alınmasın ) gibi, sütlaç beyinliler anlasın diye, böyle karantina günlerinde Tataristan'dan mesaj yazıyorum ki, ülkemizin kıymetini anla diye... Yalnız bir tabirin tam da yerinde olmuş. Şu sıra burada her mahallede ölüler cirit atıyor. Ama çöplüklerde değil. Yakmaya götürüyorlar.

* İşte burada yaşanan trajik rezillikleri gör de anla diye yazdım ama, anlayacağına, "ne işin var orda?" diye soruyorsun. Demek ki, ben burada ne yazsam boş, çünkü trajediyi ve rezilliği anlamayacaksınız. Ya da bana ne Tataristan'dan diyeceksiniz. E normal bir yerde sizin gibi zihniyetler ne de olsa dünyadan kopuk yaşıyorsunuz. Umarım şimdi çelişkiyi anlayabilmişsinizdir ?

* Ben 58 yaşındayım. Devletten emekliyim. Elektronik yüksek mühendisim. Yurtdışında bir üniversitede mesleğimde çalışmaktayım. Aynı zamanda uydu hobiseverim. Ben de hiç bir kurumdan yardım istemedim. Yalakalık yapmadım. Askerliğimi de son gününe kadar yaptım. Primlerimi ödedim, emekli oldum.

* Yükümlülüklerimi yerine getirdim, öyleyse nankör değilim demek değildir. Yani sorumlu bir vatandaş gibi yazmalısınız. Sizin yazdığınız gibi, ver allahım ver, hükümet düşmanlığı yapmak demek değildir. İki - üç mesajınızda, hep öküz altında buzağı arar tarzda şeyler yazıyorsunuz ! Var mı bir tespitiniz ? Varsa tespitlerinizi yazım da okuyalım ? Tespitiniz yoksa, ya eyyam yapmayacaksınız ya da eleştiriye tahammül göstereceksiniz. Yani hakkı teslim etmenin neresi yalakalık ?

Hasılı hasılı kelam; yazdıklarınıza tek tek yanıt verince epeyce uzun bir mesaj oldu. Ben de size aynı temennilerde bulunacağım. Bu sinir ve hırsla devlete, hükümete ideolojik bir sapkınlıkla düşmanlık etmeye devam ederseniz, kendinize zarar verirsiniz.

Yapmayın böyle... Yukarıda allah var ve herşeyi görüyor.
    yaaa hala nönkörlük suçlaması,hala benim sevdiğimi illaki seveceksin muhabbeti...bunu diyen dünyayı dolaştığını idda eden biri...serkan kardeşim bi tataristandan çık şöyle amerika veya avrupada biraz mesleğini icra etki gör orada bizim gibi nankörleri,sütlaç beyinleri...ben senin rızkın için yurt dışında oluşuna haşaa birşey demiyorum fakat bir tatara bunları söylersen sana burada ne işin var diye sorar...yani bu... bir suriyelinin türkiyeye gelip suriyenin domokrassiinden zenginliğinden güzelliğinden bahsetmesine benzer'ki...üstelik sen bunu yurt dışında olmana rahmen bir türke yani bana yapıyorsun...bu tereciye tere satmaya benziyor...türkiyeyi kıyasladığın ülke tataristan,hiç sıralamanın ilk 10 ülkesiyle kıyaslamayı düşündünmü... uzun lafın kısası..arkadaşım sen tapınmak için ilah arıyormuşsun ilahınıda bulmuşsun,onu istediğin gibi yağla yıka,secde et...sana hayırlı uğurlu olsun...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu hakkinda yorum yapan arkadaslara tesekkurler. Daha fazla tartismaya mehil vermemek adina konu kapanmistir

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri