Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Btp başkani ve meltem tv sahibi haydar baş koronadan hayatinı kaybetti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Btp başkani ve meltem tv sahibi haydar baş koronadan hayatinı kaybetti

Az once meltem.tv de gordum haydar bas hayatini kaybetti diye.Allahtan rahmet sevenlerine baş sagligi diliyorum.Basimiz saolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun benim 17 sene once calistigim isyeri sahibi tam haydar basciydi 1 kere mitingine gitmistik istanbula zaman su gibi akip gidior

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşalah ALLAH ın izni ile bu illeten tüm dünya kurtulsun
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. ailesine ve sevdiklerine allah sabırlar versin.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş (73), Trabzon’da tedavi gördüğü Corona Virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Twitter hesabından Haydar Baş için taziye mesajı yayınladı.
    BTP Genel Başkanı Haydar Baş, memleketi Trabzon'da, ailesinden 8 kişi ile 'Covid-19' testleri pozitif çıkınca hastanede Corona Virüsü tedavisine alındı.

Akçaabat ilçesindeki bir özel hastanede Kovid-19 şüphesiyle tedavi altındaki Baş, durumunun ağırlaşması üzerine Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Haydar Baş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bugün yaşamını yitirdi.
    Allah yakınlarına sabır versin Mekanı cennet olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri