REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Hayat Eve Sığar maske kodu güncellemesi aldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hayat Eve Sığar maske kodu güncellemesi aldı

Hayat Eve Sığar maske kodu güncellemesi aldı!

Corona virüs pandemisi nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen ve kullanıcıların sağlık durumunu takip eden uygulama Hayat Eve Sığar yeni güncelleme aldı. E-devlet üzerinden başvuru ile alınabilen maske kodları artık mobil uygulama ile de alınabilecek.

Uygulamanızı güncelledikten sonra ana sayfada bulunan üç çizgi sekmesine tıklayarak açılan panel üzerinden, ‘Maske Talep Et’ butonu ile kolayca maske talep edebileceksiniz. Uygulamanın güncelleştirmelerini kontrol ederek, bu özelliğe hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.
    Hayat Eve Sığar uygulaması

Android cihazların yanı sıra iPhone ve iPad cihazlara da yüklenebilen uygulamanın en büyük avantajı riskli bölgeleri göstermesi. Eğer bulunduğunuz konum corona virüsü konusunda birçok vakaya ev sahipliği yapıyorsa bu konuda uyarılıyorsunuz. Benzer şekilde riskin düşük olduğu bir bölgedeyseniz bu acıkça belirtiliyor.
    Bununla birlikte çevrimiçi corona virüs testi, çevresel risk durumu gibi birçok özellik içeren uygulama yeni güncellemelerle de geliştirmeye devam ediyor.

İndirmek için

Play Store Android indir: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    App Store İOS indir: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -

KAYNAK:SDN

Link Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Simba tarafından (03-05-2020 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Programi guncellemeniz lazim yoksa maske kodu cıkmıyor

Bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yüklü zaten bu uygulama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kod geldi maskeyi aldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben hala maske alamadım uygulamayı şimdi indirdim ama adınıza tanımlı kod bulunmuyor diye yazdı demek ki bana vermeyecek hayret..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı efeyle Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben hala maske alamadım uygulamayı şimdi indirdim ama adınıza tanımlı kod bulunmuyor diye yazdı demek ki bana vermeyecek hayret..
    Çalıştığınız kurumda 5 kişiden fazla çalışan sayısı varsa, benim gibi sizede verilmiyor, iş yerinden talep etmeniz gerekiyor. Saçma bir uygulama olmuş, zaten virüs nedeniyle yaklaşık 2 aydır evdeyiz, gidip iş yerinden maske mi alacağız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uygulamayı yükledim talep için kimlik no baba adı doğum yılı doldurup talep ettim ama çıkmadı bu ne rezillik daha önce edevletten de talepte bulundum ama daha bir kere bile maske alamadım 80 doğumluyum nasıl bir saçmalık bunların ……...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Belediye muhtara vermiş az önce muhtar dagıttı bize mahalledeki komsularada alıverdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 kere maske aldik surekli siz maske almissiniz uyarisi veriyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri