REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Kredi kartıyla Porsche alan Türk!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kredi kartıyla Porsche alan Türk!

YKB Genel Müdür Yardımcısı, bir müşterisinin kredi kartıyla 350 bin YTL'liK Porsche aldığını söyledi

Ekonomist dergisinden Kayhan Öztürk, bu haftaki Finans Koridoru adlı köşesinde ilginç bir nota deyiniyor:

Kredi kartıyla Porsche

"Worldcard'ın 15'nci yılı nedeniyle düzenlenen toplantıdan sonra YKB Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer ile sohbet ettik. Müşterileri arasında çok yüksek limitlere sahip olan kişiler olduğunu söyleyen Somer, "Kredi kartıyla yapılan en yüksek harcama nedir, en büyük harcama ne için yapılmıştı hatırlıyor musunuz? şeklindeki sorumu, "Porsche alanı biliyorum" diyerek yanıtladı.

Tam hangi mantıkla kredi kartıyla Porche alınır diye düşünürken Somer, "Binde 5 oranındaki worldpuandan yararlanmak isteyen bir müşterimiz, Porsche alma nedeniyle limitini artırmak için bizi aradı" dedi. Fiyatı yaklaşık 350 bin YTL olan Porsche, Worldcard ile alındığında 1.750 YTL world puan kazandırıyor. Bu da yaklaşık olarak orta düzey bir yönetici maaşı. Yani hiç de fena değil."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her ay bi porsche alıp anında satmak lazım iyi gelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw millet para yok parayok derler kredi kartıyla araba alırlar nasıl iş bu anlamadım ben kredi kartını kullanmamaya çalışıyorum ay sonu için adamlar araba alıyor?????
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hanİ Bİ Ata SÖzÜ Vardir..hepİnİz Bİlmenİz Gerek..
    Akil Akil Gel ...... Takil Şeklİnde.
    Buda Ona BenzemİŞ Bİraz...ebesİnİn ...... Mart Kari YaĞmiŞtir
    Kredİ Kartiyla Satin Alan KİŞİnİn Bİlmem Anlatabİldİm Mİ ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi vallahi adamın limiti baya yüksekmiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya iş limite falan bakmıyor iş lükse bakıyor inşallah parası çokturda iki gün sonra banka krdisini ödeyemeyipte ellerindeki arabalara haciz konulan insanlar kuyruguna girmez..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok be kardeş o adam herhalde genel md. yardımcısı karıya hava olsun diye almıştır o arabayı. bence binde 5 world puan hikaye..karıyı elde etmek ve bir akşam yemeği yemek amaç.. olabilir neden olmasın..bizim kafamız hep ifneliğe ve şeytanlığa çalışır öyle değil mi..eee nede olsa koskoca genel md. yardımcısı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri