yok kardeşim azer sinyallerim gayet iyi hani %45 veya altı olsa amenna yaklaşık ½60 üzeri daha önce yoktu bu olay sonra oldu ben yazılımdan şüpheliyim pek beni rahatsız etmiyor benim gibi belki sorunlu olanlar olabilir diye konu açmıştım...
yok kardeşim azer sinyallerim gayet iyi hani %45 veya altı olsa amenna yaklaşık ½60 üzeri daha önce yoktu bu olay sonra oldu ben yazılımdan şüpheliyim pek beni rahatsız etmiyor benim gibi belki sorunlu olanlar olabilir diye konu açmıştım...
sn.sami kardeşim ilgine teşekkürler ama türksat taranırken azeri sat çıkmaz çünkü blok lnb yani iki lnb yanyana olan tek lnb ler var.sen bence kusuru yazılımda arama.uydu alıcıları çanak anten hangi yöne dönükse onu alır.o yayınları bize izletir.yazılımla alakası yoktur.senin çanak antenin yerinden oynamış gibi duruyor.iyi günler.yok kardeşim azer sinyallerim gayet iyi hani %45 veya altı olsa amenna yaklaşık ½60 üzeri daha önce yoktu bu olay sonra oldu ben yazılımdan şüpheliyim pek beni rahatsız etmiyor benim gibi belki sorunlu olanlar olabilir diye konu açmıştım...
sağol kardeş
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri