90 cm çanakla Merkez Astra, yanında 13 Hotbird ve onun yanında 7W3 gayet iyi alıyorum.
90 cm çanakla Merkez Astra, yanında 13 Hotbird ve onun yanında 7W3 gayet iyi alıyorum.
arkadaslar hotbird canagina 2.lnb yi takacam fakat daha doguda herhangi bir uydu icin lnbyi hotbird lnbsinin saginami yoksa solunami yani daguya yoksa diger lnbnin batisinami ayarlamam lazim.uydulardan sinyallerin gelis acilari geregi kafam biraz karisti yapanlar yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkurler
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
örnek olarak 5 derece doğu sirrus uydusunu ayarlamak istiyorsan çanagın arkasından baktığın zaman hıtbırd uydusunun 5-7 cm soluna 2. lnb yi yerleştirmen gerekir
arkadaşlar 120 lik çanakla merkez uydu astra yaparsanız türksat, hellassat2, arabsat,eutelsatw2,astra,hotbird,eutelsatw3,eurobird9,sirüs,thor olmak üzere 10 adet uydu bağlayabilirsiniz disegc ayarlarını yapabilmeniz için de harici role kullanarak cihazın 12 volt çıkışından faydalana bilirsiniz .ben 3 adet disegc kullandım manuel olarak 3lü bir anahtarla izliyorum
Herkese kolay gelsin bu çoklu LNB çalışması hakkında pek bir deneyim sahibi değilim ama frumlardan okuduğum kadarıyla sonuçları itibariyle olumlu sonuçlar çıkıyor. Bursada butip çalışma yapam varmı acaba
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri