REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Çoklu Lnb Takanlara Soru ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90 cm çanakla Merkez Astra, yanında 13 Hotbird ve onun yanında 7W3 gayet iyi alıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar hotbird canagina 2.lnb yi takacam fakat daha doguda herhangi bir uydu icin lnbyi hotbird lnbsinin saginami yoksa solunami yani daguya yoksa diger lnbnin batisinami ayarlamam lazim.uydulardan sinyallerin gelis acilari geregi kafam biraz karisti yapanlar yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samur45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar hotbird canagina 2.lnb yi takacam fakat daha doguda herhangi bir uydu icin lnbyi hotbird lnbsinin saginami yoksa solunami yani daguya yoksa diger lnbnin batisinami ayarlamam lazim.uydulardan sinyallerin gelis acilari geregi kafam biraz karisti yapanlar yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkurler
    arkadaşım çanağını önünden bakınca sol tarafına takacaksın tabi ne kadar doğuya gidersen çanağın boyutuna göre sinyalde azalmalar olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

örnek olarak 5 derece doğu sirrus uydusunu ayarlamak istiyorsan çanagın arkasından baktığın zaman hıtbırd uydusunun 5-7 cm soluna 2. lnb yi yerleştirmen gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 120 lik çanakla merkez uydu astra yaparsanız türksat, hellassat2, arabsat,eutelsatw2,astra,hotbird,eutelsatw3,eurobird9,sirüs,thor olmak üzere 10 adet uydu bağlayabilirsiniz disegc ayarlarını yapabilmeniz için de harici role kullanarak cihazın 12 volt çıkışından faydalana bilirsiniz .ben 3 adet disegc kullandım manuel olarak 3lü bir anahtarla izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tanmurat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 120 lik çanakla merkez uydu astra yaparsanız türksat, hellassat2, arabsat,eutelsatw2,astra,hotbird,eutelsatw3,eurobird9,sirüs,thor olmak üzere 10 adet uydu bağlayabilirsiniz disegc ayarlarını yapabilmeniz için de harici role kullanarak cihazın 12 volt çıkışından faydalana bilirsiniz .ben 3 adet disegc kullandım manuel olarak 3lü bir anahtarla izliyorum
    Arkadaşım resim imkanın varsa foruma verebilirsen bizleri sevindirmiş olursun.Sabırsızlıkla bekleyeceğim.birde dısec de verebilirsen resmini minnettar kalırım saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı tanmurat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

üstad resim olsa gercekten çok hoş olurdu. Bende bu gibi bir çalışma yapmak istiyorum. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkese kolay gelsin bu çoklu LNB çalışması hakkında pek bir deneyim sahibi değilim ama frumlardan okuduğum kadarıyla sonuçları itibariyle olumlu sonuçlar çıkıyor. Bursada butip çalışma yapam varmı acaba

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri