REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Yeni Hiremco Turbo 4K Uydu Alıcısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tayf_mustafa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli üstad,bu bahsettiğiniz,axas his twin cihaz uydu alıcı ve iptv olarak kullanılırmı.?.Saygılar...
    Axas His Twin cihaz, HD segmentinde bir uydu alıcı olarak aliyyül-ala olur. özellikle görüntü kalitesi yönüyle, çok kaliteli görüntüsü vardır. Cihazda enigma2 OpenATV yazılımı çalışıyor. Bireysel çanak sisteminiz varsa, gözünüz kapalı korkmadan alabilirsiniz. Merkezi sistemde de çalışır da, malum ülkemizde apartmanlara takılan santrallar çok kalitesizdir... Hal böyle olunca, arkadaşlar tavsiye edip te merkezi sistemden kaynaklanabilecek olası bir sıkıntı yaşamasını istemem.

Iptv 'de kullanılabiliyor. Ancak cihaza KODI filan kurmamak lazım. Yani KODI altından iptv çalıştırırken, cihaz ağırlaşır. KODI yalnızca bu cihazı değil, 4K cihazları bile yavaşlatmaktadır.

Önce uzaktan kumanda ile OpenATV add-on'a girip, xc plugin'i indirip, kurulmasını sağlıyoruz. Yani xc plugin kurunca, iptv listeniz, bu plugin marifetiyle görüntüleniyor ve iptv listesinin cihazda ilgili yere gönderilmesini sağlıyor.

Cihaza bilgisayardan FlashFXP, Dcce2 vs bir ftp programı ile bağlanıp, m3u iptv listenizi, media/hdd/movie/ içine atıp, uzaktan kumanda ile XC plugine girdikten sonra, mavi tuşa basınca m3u listesi görünmektedir. Sonra sarı tuşa basarak bukete dönüştürülür ve iptv listemiz favorilere gelmiş olur.
    Konu serkanguzel tarafından (23-07-2020 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=serkanguzel;900671]Axas His Twin cihaz, HD segmentinde bir uydu alıcı olarak aliyyül-ala olur. özellikle görüntü kalitesi yönüyle, çok kaliteli görüntüsü vardır. Cihazda enigma2 OpenATV yazılımı çalışıyor. Bireysel çanak sisteminiz varsa, gözünüz kapalı korkmadan alabilirsiniz. Merkezi sistemde de çalışır da, malum ülkemizde apartmanlara takılan santrallar çok kalitesizdir... Hal böyle olunca, arkadaşlar tavsiye edip te merkezi sistemden kaynaklanabilecek olası bir sıkıntı yaşamasını istemem.

Iptv 'de kullanılabiliyor. Ancak cihaza KODI filan kurmamak lazım. Yani KODI altından iptv çalıştırırken, cihaz ağırlaşır. KODI yalnızca bu cihazı değil, 4K cihazları bile yavaşlatmaktadır.

Önce uzaktan kumanda ile OpenATV add-on'a girip, xc plugin'i indirip, kurulmasını sağlıyoruz. Yani xc plugin kurunca, iptv listeniz, bu plugin marifetiyle görüntüleniyor ve iptv listesinin cihazda ilgili yere gönderilmesini sağlıyor.

Cihaza bilgisayardan FlashFXP, Dcce2 vs bir ftp programı ile bağlanıp, m3u iptv listenizi, media/hdd/movie/ içine atıp, uzaktan kumanda ile XC plugine girdikten sonra, mavi tuşa basınca m3u listesi görünmektedir. Sonra sarı tuşa basarak bukete dönüştürülür ve iptv listemiz favorilere gelmiş olur.[/QUOTEÜstadım,öncelikle bilgilendirmeniz için sonsuz şükranlarımı bir borç bilirim.Alaka ve değerli görüşlerinizi paylaşmanızdan dolayı saygılarımı sunarım.Sizin bu bilgeriniz ışığında önceki arkadaşlara verdiğiniz bilgilerin doğrultusunda sizin bu cihaza yaklaşımını ışık olarak gördüğüm,için az önce bu cihaz için sipariş verdim,inşallah Allah utandırmaz.Bu cihazda yeniyim,şu anda SKYSAT2020,cihaz kullanmaktayım.Gayet memnunum,sizin görüşleriniz benim için önemli Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun. Daha önce enigma2 cihaz kullandıysanız, sıkıntı yaşamazsınız. Malûm enigma2 cihaz kullanmayanları biraz zorlamaktadır.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanguzel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun. Daha önce enigma2 cihaz kullandıysanız, sıkıntı yaşamazsınız. Malûm enigma2 cihaz kullanmayanları biraz zorlamaktadır.
    Üstadım,daha önce,enigma2 kullanmadım.Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konu başlığında hemen hemen 3 - 4 mesajımda, enigma2 cihazın ilk başta zorlayacağına değinmiştim. Okumuş olduğunuzu umuyorum. Yani önceki mesajlarımı okumadıysanız, sizi yanlış yönlendirmiş durumuna düşmek istemem.

Pc bilginiz iyi ise, enigma2 cihazları zamanla çözersiniz. Yapacağınız işle ilgili internette bolca video ve anlatım var.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanguzel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu konu başlığında hemen hemen 3 - 4 mesajımda, enigma2 cihazın ilk başta zorlayacağına değinmiştim. Okumuş olduğunuzu umuyorum. Yani önceki mesajlarımı okumadıysanız, sizi yanlış yönlendirmiş durumuna düşmek istemem.

Pc bilginiz iyi ise, enigma2 cihazları zamanla çözersiniz. Yapacağınız işle ilgili internette bolca video ve anlatım var.
    Hayır,üstadım,yanlış yönlendirme yok gayet güzel anlatmışınız tabiki her işin başında bir acemilik söz konusu,inşallah üstesinde geliriz.Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli üstad,iki uydu tek kablo girişinde tek uydu görüntüsü veriyor,saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tayf_mustafa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uydu yüklemesinde iki çıkışlı tek kablo yüklemesi olmuyor,herhalde

iki uydu tek kablo girişinde tek uydu görüntüsü veriyor,saygılar....
    Merhaba, kabloyu cihazda; LNB 1 girişine takmalısınız.

İki uydu tek kablo girişinde; anten sisteminizde diseqc sviç varsa, cihazın anten ayarlarından diseqc yapılandırması yapmalısınız.

Bir de unutmadan ! Bu cihazdaki anten girişleri, çift tuner değildir. Cihazın marka adından da anlaşılacağı üzere, twin tuner( yani ikiz tuner ) bulunmaktadır. Twin tuner'in kullanımı biraz koşullu ve kısıtlı...

Herneyse... Bu detaya takılmadan, anten sisteminizde birden fazla çanak varsa, kabloyu LNB 1'e takıp, cihazdan sviç seçimlerinizi yapıp, cihazı taratınız. Bir de ben bu cihazı bireysel çanak anten sistemi kullananlara tavsiye etmiştim. Yani merkezi anten sistemi varsa, merkezi sistemlerde sinyal seviyesi yetersiz kaldığı için, yalnızca bu cihaz değil, bir çok cihazda sıkıntı oluşturabilir.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba, kabloyu cihazda; LNB 1 girişine takmalısınız.

İki uydu tek kablo girişinde; anten sisteminizde diseqc sviç varsa, cihazın anten ayarlarından diseqc yapılandırması yapmalısınız.

Bir de unutmadan ! Bu cihazdaki anten girişleri, çift tuner değildir. Cihazın marka adından da anlaşılacağı üzere, twin tuner( yani ikiz tuner ) bulunmaktadır. Twin tuner'in kullanımı biraz koşullu ve kısıtlı...

Herneyse... Bu detaya takılmadan, anten sisteminizde birden fazla çanak varsa, kabloyu LNB 1'e takıp, cihazdan sviç seçimlerinizi yapıp, cihazı taratınız. Bir de ben bu cihazı bireysel çanak anten sistemi kullananlara tavsiye etmiştim. Yani merkezi anten sistemi varsa, merkezi sistemlerde sinyal seviyesi yetersiz kaldığı için, yalnızca bu cihaz değil, bir çok cihazda sıkıntı oluşturabilir.
    Üstadım,öncelikle bilgilendirmeniz,için teşekkür ederim.Çanaklarım,iki adet, holdbord,Eutulsat16,daizek mevcut Skysat uydu cihazında tek kablo ile iki uydu çıkışı oluyordu.Axas ta her halde swiç ayarı gerek biraz uğraşayım,Bakayım.Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadım,daizek ayarı yapıp LBN,1 ayarı ile taramada Holdbord alıyor.16,Eutelsata tarama yapmıyor...

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri