Merhaba hayırlı akşamlar
Öncelikle yeni cihazınız hayırlı olsun.
Umarım herkesin beklentisini karşılayan bir cihaz olur.
Beklenti kişiden kişiye değişir.Mesela benim de beklentilerim farklı cihazdan temin edersem yeri ve zamanı geldiğinde yazarım.
Ben ViaHussun bu arada burda farklı bir nick almışım.
Serkan ustayı yıllardır tanırım forumlarda her zaman objektif olmuştur kendisi.Hiçbir firma ya da kurum adına insanları yanıltacak bilgiler sunmamıştır.Eğri ise eğri doğru ise doğru yorumlar yapmıştır.Bir firma ya da kurumun reklamını yapmak adına bile bile aldatıcı yorum yaptığına asla ve asla şahit olmadım.Kendisi her zaman objektif olmuştur.Bir çok konuda uydu hobisi üzerine aydınlatıcı makaleleri bulunmaktadır forumlarda.Şüphe duyan varsa google da bizzat arama yapıp bakabilir.Biss keylerin çözülmesine yönelik feed hunter Türkçesiyle feed avcılığı hobisinin Türkiye de öncülerinden biridir.İlk olarak onun aydınlatıcı makaleleri ile bu hobi Türkiye de yaygınlaşmıştır.
Ikinci husus Atlas cihazı sadece hobi maksatlı hem kendime hem de kendisine temin etmişimdir.Bizim aldığımız dönem cihaza destek vardı şu an yok.Genelde piyasada bir çok cihazın başına gelen bu.Bunu da bu hobiye gerçekten yıllarını veren insanlar bilirler.
Bu yeni cihaz için görüşüm eleştirinin her türlüsüne açık olursanız bu yolda ilerlerken yanlışlarınız olduğunda sadece serkan usta değil başka insanların da görüşlerini alarak kısa zamanda yanlışları doğruya çevirmek sizler için daha kolay olur.Şayet olumsuz durum olursa.Şu an yazdıklarım sadece varsayım cihaz üzerine.
İyi forumlar
Yer imleri