REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: böyle bişi başınıza geldimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle bişi başınıza geldimi

arkadaşlar bilen arkadaşlara soruyorum sabahleyın kespırsky bilgisayarımda virüs oldugunu ve Craagle programında oldugunu ve silindigini bildiriyor ben market ve internet cafe calıştırıyoum burası köy ortamı oldugu içinde burada internet bankacılıgı kullanıyorum ve 3/4 tane köyun tel.elektirik.bagkur.cep telefonları vs faturalarını yatırıyorum buradan Craagle programında böyle bişi olabilirmı benim şifreleri hesap bilgilerini başka
    kişi veya kuruluşlara verebilirmi hiç başka birinizin başına geldimi böyle bişi
    bu olayı sizinle paylaşmak istedim ne yapmamı önerirsiniz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kasperski benim pcdeki Craagle programı içinde aynı şeyi söyledi (Virüs) ve sildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı reis+ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bilen arkadaşlara soruyorum sabahleyın kespırsky bilgisayarımda virüs oldugunu ve Craagle programında oldugunu ve silindigini bildiriyor ben market ve internet cafe calıştırıyoum burası köy ortamı oldugu içinde burada internet bankacılıgı kullanıyorum ve 3/4 tane köyun tel.elektirik.bagkur.cep telefonları vs faturalarını yatırıyorum buradan Craagle programında böyle bişi olabilirmı benim şifreleri hesap bilgilerini başka
    kişi veya kuruluşlara verebilirmi hiç başka birinizin başına geldimi böyle bişi
    bu olayı sizinle paylaşmak istedim ne yapmamı önerirsiniz
    Craagle programında bulsa bulsa Reklam yazılımı bulur ve buda doğaldır.Çünkü ***** yasal değildir.Bazen çoklu oturum yamalarında bile ötüyor sorun olmaz yani..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden olmasın bunu granti edebilirmisin? senin şifrelerini bilgilerini gönderip göndermediğini kaspersky ile bilemezsin Sistemine Spyware Doctor Kurup Taramalısın o zaman emin olacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede aynı ama int cafe deil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu cok eski

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuhh diyorum...
    2006nın konusu bu.. yalan yere canlandırmışsınız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen kardeşim ya =)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yuhh diyorum...
    2006nın konusu bu.. yalan yere canlandırmışsınız..
    abri abi konuyu canlandıran kişi yeni üye bende yeni üye olduğum zaman eski konuları canlandırırdım ne bileyim ama sonradan işi çözdüm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri