Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: böyle biþi baþýnýza geldimi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

böyle biþi baþýnýza geldimi

arkadaþlar bilen arkadaþlara soruyorum sabahleyýn kespýrsky bilgisayarýmda virüs oldugunu ve Craagle programýnda oldugunu ve silindigini bildiriyor ben market ve internet cafe calýþtýrýyoum burasý köy ortamý oldugu içinde burada internet bankacýlýgý kullanýyorum ve 3/4 tane köyun tel.elektirik.bagkur.cep telefonlarý vs faturalarýný yatýrýyorum buradan Craagle programýnda böyle biþi olabilirmý benim þifreleri hesap bilgilerini baþka
    kiþi veya kuruluþlara verebilirmi hiç baþka birinizin baþýna geldimi böyle biþi
    bu olayý sizinle paylaþmak istedim ne yapmamý önerirsiniz

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kasperski benim pcdeki Craagle programı içinde aynı şeyi söyledi (Virüs) ve sildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý reis+ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bilen arkadaþlara soruyorum sabahleyýn kespýrsky bilgisayarýmda virüs oldugunu ve Craagle programýnda oldugunu ve silindigini bildiriyor ben market ve internet cafe calýþtýrýyoum burasý köy ortamý oldugu içinde burada internet bankacýlýgý kullanýyorum ve 3/4 tane köyun tel.elektirik.bagkur.cep telefonlarý vs faturalarýný yatýrýyorum buradan Craagle programýnda böyle biþi olabilirmý benim þifreleri hesap bilgilerini baþka
    kiþi veya kuruluþlara verebilirmi hiç baþka birinizin baþýna geldimi böyle biþi
    bu olayý sizinle paylaþmak istedim ne yapmamý önerirsiniz
    Craagle programýnda bulsa bulsa Reklam yazýlýmý bulur ve buda doðaldýr.Çünkü ***** yasal deðildir.Bazen çoklu oturum yamalarýnda bile ötüyor sorun olmaz yani..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neden olmasın bunu granti edebilirmisin? senin şifrelerini bilgilerini gönderip göndermediğini kaspersky ile bilemezsin Sistemine Spyware Doctor Kurup Taramalısın o zaman emin olacaksın

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bendede ayný ama int cafe deil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konu cok eski

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yuhh diyorum...
    2006nýn konusu bu.. yalan yere canlandýrmýþsýnýz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yuhh diyorum...
    2006nýn konusu bu.. yalan yere canlandýrmýþsýnýz..
    abri abi konuyu canlandýran kiþi yeni üye bende yeni üye olduðum zaman eski konularý canlandýrýrdým ne bileyim ama sonradan iþi çözdüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aynen kardeþim ya =)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri