aynen bendede açmıyor iki makina var yumatu açıyor aciko acmıyor kafayı sıyıracam oynatmaya az kaldı
aynen bendede açmıyor iki makina var yumatu açıyor aciko acmıyor kafayı sıyıracam oynatmaya az kaldı
DÝGÝTAL PROFESÖR:puah:
yumatu açıyor aciko açmıyor gbox cfg neler yazacaz
no ip anlatacak arkadas yokmu birde sgbox cfg nereye ne yazýcaz saygýlar
no-ip programı kafa karıştırmasın oldukça kolay bir program sitesinde işletim sisteminize uyumlu olanı indirin ayrıca üye olmalısınız(ücretsiz ve çok basit)üye olduktan sonra programda gerekli server ayarlarını yapın kafa karıştırmasın oda çok kolay daha sonra sharemex teki(nasıl yapılacağı resimli sekilde Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bölümünde var)ayarları yapın ve cihazı açın okey iyi seyirler
bulınkten ındırın
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Konu yakupowersky tarafýndan (28-12-2006 Saat 00:39 ) deðiþtirilmiþtir.
yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor elimizde hiç bir bilgi yok adım adım gedilirse bu iş olacak inşallah
Bakýn su anda card sharing cihazýnýz varsa yapacagýnýz olay su server pass larý lazým baglandýgýnýz zaman servere wsp programýnda yeþil ýsýk yanar ben sizlere bunu resimle anlatacam wsp programýný bu akþam halletmeye calýsýrým
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
teşekkürler serkan deneyeceğim aciko 3222 de ayar yapılacak bölüm neresi bilemiyorum varmıdır ki
sn serkan yılmaz comport hatası veriyor aciko da deneyen arkadaşlar adım adım şu işi bir toparlasak çatlayacağım bir yardım lütfen
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri