Ben IrkÇi DeÝlÝm Her ÝkÝsÝnÝde Kutluyacam
Yýlbasýný Kutlayacam
Kurban Bayramýný kutlayacam
Her ikisinide kutlayacam
Ben IrkÇi DeÝlÝm Her ÝkÝsÝnÝde Kutluyacam
Elbetteki ananelerimiz neyi gerektiriyorsa onu kutlayacaðým.
Tabiiki mübarek Kurban Bayramı
bu vesile ile Tüm Forum Ailesinin Şimdiden Kurbasn Bayramını Kutlar sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dilerim .
:smiles24:
burada yenı yıl kutlayacak arkadaslara hrıstıyan muamelesı yapılıyor ortam gerılıyor..ben müslümanım ve bayramımı tabıkı kutlayacam zıyaretlerımı yapacam bu benım odevim ama yenı yılımıda kutlarım alkol kullana bırısı deılım sizler noelle yılbasını karsıtıryorsunuz.o zaman sizler miladı takıvımıı de kullanamyın o da günah.sanki biz yılbası kutluyoruz dıye gayrı muslim siz tek basınıza müslümnasınız biz yıl basını ailesıyle oturup tv ızleyerek kutlayacak kısıler musluman deiliz.benı hrıstıyanın noelı ılgılendırmez ne evımde cam ağacı var ne de ne olduğu belırsız noel baba resımlerı kıyafetı.ocak ayı yenı bır 12 ayın baslangıcı allahın bır gunu ve yenı bır sene bunu kutlamak allaha dua edıp hayırlı bır sene dılemek gunah yani ölemi..
tabi kurban
Ben her ikisini de kutlayacaðým. Bu anket vesilesiyle de tüm forum üyelerinin ve forumu ziyaret eden arkadaþlarmýn bayramlarýný kutlar, yeni yýlýn herkese saðlýk mutluluk ve bol kazanç getirmesini dilerim.
Herkesin Kurban Bayramý kutlu mutlu ve saðlýklý olsun...
Tüm Forum üyelerinin, Milletimizin ve tüm Ýslam aleminin Bayramýný kutluyorum.
Allah daha nice bayramlara eriþtirsin.
arkadaþlar bende kurban bayramýný kutlarým ama unutmayalým ki yeni yýla girerkende bunu hiristiyan müslüman olarak ayýrt etmememiz lazým yeni yýlý herkezin yýlýdýr onlar eðlenirese eðlensinler sen genede yeni yýla girerken mutlu olki bir sene mutlu olasýn düþüncesi olsun kullandýðýmýz miladi takvimi niçin kullanýyoruz haa sadece onlar noeli kutlarlar ve nolelide yeni yýl olarak kutlasýnlar bizi ilgilendirmez ama yeni yýlýn insanalara hayýrlý olmasýný ve de daha refah olmasýný dilemek hiristiyanlýkmý oluyor bunu analamadým ben bu ve bu þekilde tartýþmalarý basit konular olarak görüyorum bu þekilde tartýþmalarýda hoþ görmüyorum haa bu benim fikrim onuda açýklý getireyim kimsenin kýrýlmasýný da istemem![]()
yaþýný bilmiyorum ama sana bravo kendilerini büyük insan sayanlardan çok daha dolu ve gerçekçi yazmýþsýn ellerine saðlýk.insanlarý sen .ben. þu.bu diye arýmcýlýk yapanlar bu yazdýkalrýný okuyup utanma duygularý varsa utansýnlar.tekrar ellerine saðlýk.bu yazdýklarýmdan ötürü beni forumdan atarlarsada çok umurumdaydý.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri