REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Yýlbasýnýmý Kutlayacaksýnýz Yoksa Bayramýmý

Katýlýmcý sayýsý
275. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Yýlbasýný Kutlayacam

5 1.82%
  • Kurban Bayramýný kutlayacam

182 66.18%
  • Her ikisinide kutlayacam

88 32.00%
Sayfa 6/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon
134 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Yılbasınımı Kutlayacaksınız Yoksa Bayramımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben kurban bayramýný kutlayacagým ilk önce bayram namazýna ondan sonra
    büyükleriminiz kabrini ziyaret edip fatihamý verip sonrada kurbanýmý kesecegin
    bu vesile ile süpersatforum üyelerini ve tüm türk halkýnýn ve islam alaminin
    bayramýný kutlarým saygýlarýmla coþkun79

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý coþkun79 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben kurban bayramýný kutlayacagým ilk önce bayram namazýna ondan sonra
    büyükleriminiz kabrini ziyaret edip fatihamý verip sonrada kurbanýmý kesecegin
    bu vesile ile süpersatforum üyelerini ve tüm türk halkýnýn ve islam alaminin
    bayramýný kutlarým saygýlarýmla coþkun79
    ölülerine allahtan rahmet kurbanýna allahtan kabul bayramýnada mubarekler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

illaki bayramý türküz nede olsa

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hýrýstýyan ýsýymýs bený ýlgýlendýrmez ama ben yený býr yýl oldugu ýcýn kutlarým yený yýlýmý.ama daha onemlýsý dýný bayramýmýz kurban bayramý tabý önceliki olaný.ya zaten kutlama dedýmýz nedýr ký kac kýsýmýz cýkýp dagýtacak kendýný cogumuz tv ýzleyýp geç saatte yatacaz cekiliþe bakacaz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eraybal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hýrýstýyan ýsýymýs bený ýlgýlendýrmez ama ben yený býr yýl oldugu ýcýn kutlarým yený yýlýmý.ama daha onemlýsý dýný bayramýmýz kurban bayramý tabý önceliki olaný.ya zaten kutlama dedýmýz nedýr ký kac kýsýmýz cýkýp dagýtacak kendýný cogumuz tv ýzleyýp geç saatte yatacaz cekiliþe bakacaz..
    isteyen kutlar istemeynde kutlamaz yýlbaþýný ama kurban bayramý muhakkak kutlanmasý lazým ve ön planda olmasý lazým
    Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (27-12-2006 Saat 23:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bu arada günah diye söylemler oluyor biz noel kutlamýyoruz.yený yýl kutlamak gunahsa o zaman miladý takvým kullanmakda günah arkadaslar.hepimiz müslümanýz çok þükür ben yený yýlý bana hayýrlar vesýle etsýn dýye kutlarým.kurban bayramýmýz zaten bizim için maneviyatý çok yuksek býr bayram.yýlbasý bunun yanýnda hikaye.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurban bayramýný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýlbaþý yeni bir yýlýn baþlangýcýdýr.Fakat bunu hýristiyanlar gibi kutlamak müslümanlara yakýþmaz.Bayramýn da gereði neyse onu yapacaðýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence her ne kadar görüþ ayrýlýklarý olsada ikisininde yeri ayrý. belkide ilk defa hem bayramý hemde yýlbaþýný ayný gün içinde kutlýycaz. ömrümüz vefa eder de bir daha görürmüyüz bilmiyorum. pekii ayný güne denk gelmeseydi bu forumdaki hiç kimse yýlbaþýný kutlamýyacakmýydý sorarým size?

TÜM ÝSLAM VE ÝNSANLIK ALEMÝNÝN MÜBAREK KURBAN BAYRAMI ÞÝMDÝDEN KUTLU OLSUN...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeleta Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence her ne kadar görüþ ayrýlýklarý olsada ikisininde yeri ayrý. belkide ilk defa hem bayramý hemde yýlbaþýný ayný gün içinde kutlýycaz. ömrümüz vefa eder de bir daha görürmüyüz bilmiyorum. pekii ayný güne denk gelmeseydi bu forumdaki hiç kimse yýlbaþýný kutlamýyacakmýydý sorarým size?

TÜM ÝSLAM VE ÝNSANLIK ALEMÝNÝN MÜBAREK KURBAN BAYRAMI ÞÝMDÝDEN KUTLU OLSUN...
    Sizde haklýsýnýz:45: Bu olay 61 yýl sonra tekrar olacak sanýrým ömrümüz yeterse bir daha görürüz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Sayfa 6/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri