Ben ikisini bir arada kutluyacam ..ama bayram tatilini izmirde yapacam..
Yýlbasýný Kutlayacam
Kurban Bayramýný kutlayacam
Her ikisinide kutlayacam
Ben ikisini bir arada kutluyacam ..ama bayram tatilini izmirde yapacam..
peki arkadaşlar eğer kurban bayramı 3 ay önce olsaydı birbirimizin yeni yılını tebrik etmeyecek miydik?Hepinize mutlu bayram ve hayırlı seneler dilerim
Ben daha işin içinden çıkamadım...arkadaşım yılbaşını birlikte kutlayalım diyor...ailede kurban bayramı için toplanıyor...çıkış yolu lazım bana...bana kalsa hepsini bir arada kutlarım...ama bir tercih yapmak zorundayım...![]()
arkadaþlar bence en makbulu kurban bayramýmýzý kutlamak.
Ben kurban bayramý kutlayacaðým. Herkesin kurban bayramý mübarek olsun, Ayrýca yeni yýlýnýzda kutlu olsun
öncelik kurban bayrami ha bu arada simdiden herkesin kurban bayrami kutlu olsun... ve herkese yeni yildada saglik basari mutluluklar diliyorum.kayserili38
ben gündüz kurban kesme merasimini gerçekleştirecegim bayram ziyaretleri falan akşamda yeni yıl sevincini yaşayacagım içki içmedigim için bi korkum da yok zaten çamın altına geçip isayı da beklemeyecegim sadece yeni bir yıla geçmeyi kutalayacagım
Kurban bayramý artý yeni bir yýlla Rabbimin izni ile girmemiz
beni ilgilendirmez ama genede alkol alacak arkadaþlara bir kulak küpesi Kurban eti ile Alkol almayýn bana bu fikir düþmez ama bildiðimi saklamakta istemedim..
elbette kurban bayramı .
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri