REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Yýlbasýnýmý Kutlayacaksýnýz Yoksa Bayramýmý

Katýlýmcý sayýsý
275. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Yýlbasýný Kutlayacam

5 1.82%
  • Kurban Bayramýný kutlayacam

182 66.18%
  • Her ikisinide kutlayacam

88 32.00%
Sayfa 13/14 ÝlkÝlk ... 34567891011121314 SonSon
134 sonuçtan 121 ile 130 arasý

Konu: Yılbasınımı Kutlayacaksınız Yoksa Bayramımı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben her ikisinide kutlarým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaslar bence yılbasını kurban diye kutluyorsak bile kutlamamak belki dini bayrama saygıdan ileri gelir yapmayan saygısız olur diye söylemiyorum bu bi nevi takva meselesidir ama söyle bir durum var yeni yıl dediğimiz sonuçta hz.İsa'nın doğum günüdür ve bunu kutlamanın bir müslüman olarak mantıklı olmadığını düşünüyorum bu söylediğimden sonra o zaman miladi takvim kullanalım diyen olacak ama hristiyanların müslümanları insan yerine bile koymadığı bir dünyada bunu su asamada tahayyül etmemiz çok zor ama sonucta ben bir bireyim ve toplumuda bireyler olusturuyorsa bende üzerime düsen vazifeyi yani yılbasını kendimce boykot etmeyi düsünüyorum kutlayan kimseyi elestirmiyorum bu sadece kişisel fikrimdir karınca misali ;karıncaya hz.İbrahim'i Nemrut yakacakken agzında suyla gören biri demişki;ne yapacaksın o suyla koca atesi mi söndüreceksin Karınca'da demişki evet biliyorum bu suyla atesi söndüremem ama safım belli olsun benimkide o hesap safım belli olsun
    Herkese hayırlı bayramlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurban bayramý in yýlbaþý out

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki kurban bayramýn kutlayacagýz:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurban bayrami

Kullanýcý Bilgi Menüsü

önce mubarek kurban bayramýný gecede yeni yýlý kutluyacam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

deðerli arkadaþilarým müslüman bir ülkede yaþýyoruz ama hýristiyan adetlerini kutluyoruz bu ne perhiz bu ne lahana turþusu.
    bir tane hýristiyan kurban bayramýnýn ne olduðunu biliyormu onlar Allah için kurban kesiyorlarmý ama bize ne oluyor onlarýn adetlerini taklit ediyoruz benliðimize sahip çýkalým arkadaþlar biz müslüman türkleriz bize yakýþan manevi deðerleri büyük olan bayramlarýmýza sahip çýkmak birlikteliðimizi kardeþliðimizi pekiþtirmek. Þimdiden hepinizin kurban bayramýný kutlar ülkemize ve dünyamýza saðlýk ve mutluluk getirmesini dilerim saygýlarýmla..
    Konu marki1 tarafýndan (28-12-2006 Saat 21:28 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar yýllardýr þu polemiklerden kurtulamadýk siz kim hristiyan kim degil daha bunu farkedemediniz diyoruz ki noel 24 ya da 25 aralýktýr hristiyanlar bu tarihte noeli kutlarlar bunu bin defa dedim ama anlatamadým ben yeni bir yýla geçmeyi kutluyorum ama siz hala anlamamaya çalýþýyorsunuz amacým ne benim fikrim ne müslümaným diyenlerden 5 kat daha müslümaným bunu bir türlü anlayamýyorum tabiki kurban bayramýmýn yeri tartýþýlmaz bile sabah kurbanýmý kesip bayramýn gerektirdiklerini yerine getirecegim akþamda yýlbaþýný kutlayacagým
    Konu Admin tarafýndan (28-12-2006 Saat 21:53 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neyi kutlarsanız kutlayın yaw daha hristiyanlıkla müslümanlıgın ayrımını yapamayacak kadar dar kafalısınız işte bu ülke sizler yüzünden bir adım ileri gitmiyor anket diye girmiştim ama anketten çok derin devlet oyunu oynayan arkadasları gördüm burada zaten senelerdir yılbaşı kutlamadınız da ülke dünyada dev oldu veyahut ben yılbaşı kutladım da hristiyan oldum bırakın bu işleri yahu asıl oyun işte sizi bu durumlara düşürenlerdir yıllardır dünya bu polemiklerle gelişmemizi engellemek için çalışıyor bundada başarılı oluyor eskiden sag sol davası şimdi de bu gibi şeyler kaç adım ileriye gittiniz hiç adım hatta geriye gittiniz siz benim müslümanlıgımı tartışadurun atı alan üsküdarı geçti siz kendinizin herseyiyle müslüman ve türk örf adetlerine saygılı oldugunu düşünüyosunuz alakası yok bize örf adet müslümanlık dersi vereceginize dünyanın sizi piyon olarak kullandırmasını engelleyin ve de kimsenin düşüncesine saygısızca cevap vermeyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben de KURBAN BAYRAMI ný kutlayacaðým

Sayfa 13/14 ÝlkÝlk ... 34567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri