tabiki kurban bayramýný bayramýnýz þimdiden mübarek olsun
Yýlbasýný Kutlayacam
Kurban Bayramýný kutlayacam
Her ikisinide kutlayacam
tabiki kurban bayramýný bayramýnýz þimdiden mübarek olsun
ben kurban bayramýný kutlayacagým ilk önce bayram namazýna ondan sonra
büyükleriminiz kabrini ziyaret edip fatihamý verip sonrada kurbanýmý kesecegin
bu vesile ile süpersatforum üyelerini ve tüm türk halkýnýn ve islam alaminin
bayramýný kutlarým saygýlarýmla coþkun79
illaki bayramý türküz nede olsa
hýrýstýyan ýsýymýs bený ýlgýlendýrmez ama ben yený býr yýl oldugu ýcýn kutlarým yený yýlýmý.ama daha onemlýsý dýný bayramýmýz kurban bayramý tabý önceliki olaný.ya zaten kutlama dedýmýz nedýr ký kac kýsýmýz cýkýp dagýtacak kendýný cogumuz tv ýzleyýp geç saatte yatacaz cekiliþe bakacaz..
evet bu arada günah diye söylemler oluyor biz noel kutlamýyoruz.yený yýl kutlamak gunahsa o zaman miladý takvým kullanmakda günah arkadaslar.hepimiz müslümanýz çok þükür ben yený yýlý bana hayýrlar vesýle etsýn dýye kutlarým.kurban bayramýmýz zaten bizim için maneviyatý çok yuksek býr bayram.yýlbasý bunun yanýnda hikaye.
kurban bayramýný
yýlbaþý yeni bir yýlýn baþlangýcýdýr.Fakat bunu hýristiyanlar gibi kutlamak müslümanlara yakýþmaz.Bayramýn da gereði neyse onu yapacaðýz.
bence her ne kadar görüþ ayrýlýklarý olsada ikisininde yeri ayrý. belkide ilk defa hem bayramý hemde yýlbaþýný ayný gün içinde kutlýycaz. ömrümüz vefa eder de bir daha görürmüyüz bilmiyorum. pekii ayný güne denk gelmeseydi bu forumdaki hiç kimse yýlbaþýný kutlamýyacakmýydý sorarým size?
TÜM ÝSLAM VE ÝNSANLIK ALEMÝNÝN MÜBAREK KURBAN BAYRAMI ÞÝMDÝDEN KUTLU OLSUN...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri